+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.

Werkvoorbereider, projecten coördinator in Heerhugowaard Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacature werkvoorbereider, projecten coördinator

Ben jij opzoek naar een baan als technisch werkvoorbereider coördinator met een passie voor nauwkeurigheid en organisatie. In deze interessante functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en voorbereiden van projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de benodigde materialen, apparatuur en documentatie en dat deze op tijd beschikbaar zijn. Je werkt samen met de projectteams om een vlotte uitvoering te garanderen. Als jij een probleemoplossende mindset en sterke communicatieve vaardigheden hebt, willen we graag van je horen!


Bedrijfsinformatie

Wij vinden we het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in de zwembadtechniek en hier vervolgens op in te spelen. Daardoor zijn we voortdurend in beweging en blijven wij onze producten verbeteren. Onze referentielijst bevat inmiddels ruim 1075 succesvolle installaties van beweegbare zwembadbodems en keerwanden wereldwijd! Ook wordt ons assortiment steeds vollediger, wat ervoor zorgt dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Tegenwoordig doen wij ook tijdswaarnemingen bij grote internationale zwemtoernooien.


Wat ga je doen als werkvoorbereider, projecten coördinator

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde regelaar die niet graag dingen laat liggen. Jij draagt er zorg voor dat onze internationale projecten geen losse eindjes hebben. Mocht er om wat voor reden dan ook wel ergens een vertraging op gaan treden dan stel je de betrokken partijen op de hoogte hiervan. Dit kunnen ook klanten of andere externe partijen zijn. Door de juiste vragen te stellen in het projectteam weet jij of het project volgens planning verloopt, afwijkingen bespreek je met de projectleider.

Verantwoordelijkheden

  • Communicatie met alle betrokken partijen
  • Rapportages opstellen voor de projectmanager, projectadministratie
  • Toezicht op de planning
  • Door vragen te stellen voorzie jij mogelijke afwijkingen in de planning
  • Je werkt in multidisciplinaire teams om projecten te realiseren
  • Aanspreekpunt voor de teams die op locatie werkzaam zijn
Dit vragen wij van jou

Deze functie vereist een hbo werk en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken in een projectteam. Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

  • Opleiding in een technische richting of goede affiniteit met techniek
  • Ervaring met coördinatie van projecten
  • Sensitief in je communicatie
  • Je woont in de omgeving van Heerhugowaard
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken
Dit hebben wij jou te bieden

Een concurrerend salaris (€2800 - €3400 br/mnd bij een werkweek van 40 uur), 25 vrije dagen per jaar en 13 ADV, een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Techniek staat niet stil, wij verzorgen regelmatig product updates, veiligheidstrainingen en in overleg kan jij jezelf verder specialiseren (doorgroeien naar projectmanager is mogelijk). Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voor dat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van werkvoorbereider, projecten coördinator, stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in