+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Basisarts verstandelijk gehandicapten Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Grijp deze kans als ANIOS! Je werkt graag met verstandelijk gehandicapten en ondersteunt met liefde deze bijzondere doelgroep in het dagelijks leven.


Jouw nieuwe baan

Wij zoeken een arts met veel interesse en affiniteit met deze doelgroep. Je gaat aan de slag met een zeer gevarieerde cliëntengroep, van licht tot zeer ernstig verstandelijk beperkt. Dit in combinatie met complexe lichamelijke of psychiatrische problematiek. Grotendeels wonen de cliënten in woningen in de wijk. 

De doelgroep is onvoorspelbaar in positieve zin. Iedere dag maak je bijzondere dingen mee. Daarom moet je creatief handelen om de cliënten goed te helpen!

Je verleent medische zorg aan een gevarieerde groep cliënten met een (verstandelijke) beperking en waar nodig ondersteun je de arts verstandelijke gehandicapten. Je werkt nauw samen met cliëntbegeleiders, paramedici, verpleegkundigen en consulterende specialisten.


Jouw nieuwe werkplek

De organisatie levert zorg aan cliënten met een (verstandelijke) beperking. De cliëntengroep is zeer gevarieerd, van licht tot zeer ernstig beperkt, in combinatie met complexe lichamelijke of psychiatrische problematiek. De cliënten wonen grotendeels in woningen in de wijk in de regio Noord-Kennemerland. Een deel woont nu nog op het instellingsterrein, maar in de nabije toekomstig zullen ook die cliënten gaan integreren in woonwijken. Kenmerkend voor de zorginstelling is de platte organisatievorm, waardoor er een grote mate van autonomie is en de lijnen kort zijn. De termen 'benaderbaar', 'geen hiërarchie', 'echt een teamgevoel' en 'recht door zee' worden door jouw nieuwe collega's gebruikt om de organisatie te omschrijven.


Wat breng je mee?

Uiteraard ben je een leergierige basisarts met de ambitie om verder te groeien tot arts verstandelijke gehandicapten. Verder worden wij enthousiast als jij:

  • affiniteit hebt met mensen met een (verstandelijke) beperking en weet aan te sluiten op hun wensen en behoeften;
  • stressbestendig bent, zelfstandig goed uit de verf komt en ook aan jouw communicatieve vaardigheden ontbreekt niks;
  • jouw sociale voelsprieten altijd aan hebt staan en je hierdoor een fijne gesprekspartner en luisterend oor voor de cliënten en hun naasten bent. 
Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is conform de cao gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je wordt ingeschaald in FWG 65. De baan is afwisselend en biedt je groei-/scholingsmogelijkheden binnen een stimulerende werkomgeving in een professioneel en gezellig team.

Als je per direct kunt starten dan heb je een streepje voor. De omvang en de werkuren zijn in overleg in te vullen, minimaal 24 uur en maximaal 36 uur. Je start met een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen. Het is ook mogelijk om de toekomst de opleiding tot AVG te volgen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in