+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoorl.

ANIOS verstandelijk gehandicapten Schoorl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.648 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Beschik je over brede medische kennis en wil jij je als basisarts verder ontwikkelen? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!


Jouw nieuwe baan

Hier laat jij je dagelijks verrassen door bijzondere ontmoetingen met de cliënten. Hier krijg jij bijvoorbeeld te maken met gedragsproblematiek, epilepsie en het gebruik van psychofarmaca. Verder hou je je ook bezig met preventie volgens de richtlijnen van Healthwatch programma’s. Jij zet jouw ervaring en kennis in voor de optimalisatie van werkprocessen. Dit alles voor verschillende doelgroepen, zowel intra- als extramuraal en op verschillende locaties. 

Elke cliënt behandel je hier verschillend: voor de ene cliënt met buikpijn ga je de medische molen door en bij de ander ga je op zoek naar veranderingen in de omgeving. De ene cliënt wil je zo min mogelijk naar het ziekenhuis sturen, omdat hij / zij daarna weken angstig is en zichzelf beschadigt terwijl je bij de andere cliënt wel een röntgenfoto moet laten maken, omdat hij / zij doorloopt met een gebroken heup ondanks de pijn. 

Jij bent dus als (toekomstig) AVG de hele tijd aan het afwegen welke informatie je nodig hebt om tot een beleid of behandeling te komen en ook wat je kunt laten vanwege de belasting van de diagnostiek. In de complexe casuïstiek denk jij mee en zet jij jouw medische kennis in om bijvoorbeeld gedragsproblemen te analyseren. 


Jouw nieuwe werkplek

Deze zorgorganisatie voorziet in de behoeften van mensen met een verstandelijke beperking en is tevens actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland die zorg bieden aan 1.200 cliënten van alle leeftijden. De organisatie hanteert een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarbij de individuele ontwikkeling van zowel cliënten als medewerkers centraal staat. Binnen de gemeenschap is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het centraal bureau bevindt zich in Schoorl, hier ga jij aan de slag! 

Jij werkt nauw samen met 2 ervaren AVG’s die jou altijd zullen ondersteunen bij je ontwikkeling en scholing. Verder werk je ook nauw samen met andere disciplines, zoals gedragsdeskundigen, verpleegkundigen, huisartsen en therapeuten verdeeld over verschillende locaties. 


Wat breng je mee?

Jij… 

  • bent afgestudeerd als basisarts; 
  • hebt kennis en affiniteit met complexe zorgvragen; 
  • werkt gestructureerd en biedt structuur aan bewoners;
  • bent bereid tot ontwikkeling in antroposofische zorg en sociaaltherapie; 
  • bent zelfstandig en kan goed samenwerken; 
  • bent communicatief sterk, duidelijk en standvastig; 
  • staat open voor feedback geven en ontvangen. 

Verder ben jij een arts die zorg op maat wil leren geven aan cliënten met een verstandelijke beperking. Hier is het belangrijkste om eerst goed te luisteren en zo je cliënten écht te zien in al hun complexiteit! 


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg. Je ontvangt een salaris tot maximaal 5.648 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Verder krijg jij als ANIOS voor verstandelijk gehandicapten:

  • een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%; 
  • voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en / of opleidingen en workshops. 
  • de mogelijkheid tot het volgen van de specialistische opleiding (AIOS) in de richting arts verstandelijk gehandicapten (AVG); 
  • de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie uren van te kopen. 

Dit is een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit! 


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in