+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoorl.

ANIOS | Medical traineeship Schoorl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship
  • 5.648 p/m

Vacatureomschrijving

Beschik je over brede medische kennis en wil jij je als basisarts verder ontwikkelen? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!


Jouw nieuwe baan

Voor deze organisatie zoeken wij een basisarts die tijd heeft en neemt voor de cliënten omdat deze uniek zijn en op maat gemaakte zorg nodig hebben. In jouw rol als ANIOS werk je samen met ervaren professionals, waaronder een arts verzekeringsgeneeskunde en AIOS, om de zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking te optimaliseren.

Je hebt te maken met complexe casuïstiek waaronder gedragsproblematiek, epilepsie en het gebruik van psychofarmaca Je werkt nauw samen met verschillende disciplines en draagt bij aan de ontwikkeling van de zorgprocessen. Daarnaast werk je aan preventie volgens de richtlijnen van Healthwatch programma's.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken ongeveer 1.550 medewerkers op verschillende locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.300 cliënten van alle leeftijden. Deze instelling werkt vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het centraal bureau is gevestigd in de regio Noord-Holland.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde ANIOS heb jij de ambitie om minimaal 1 jaar ervaring op te doen in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Je bent een ondernemend, werkt goed zelfstandig en stelt kaders. Anderzijds creëer jij kansen.

Complexe casussen zijn voor jou een uitdaging. Daarnaast vindt jij het leuk om over de toekomst en de kwaliteit van zorg bij de organisatie mee te denken.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Arbeidsvoorwaarden

Via BKV volg je minimaal 12 maanden lang een uniek Medical Traineeship op detacheringsbasis. De uren die jij werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris is conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 65. Dat betekent een salaris tot maximaal 5.648 euro bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.

Tijdens het Traineeship ontvang jij coaching vanuit BKV. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling als arts en het vormen van een goede basis van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Na deze 12 maanden is jouw rugzak volledig gevuld met ervaring. Luister naar de podcast voor meer informatie!

Gun jezelf deze unieke ervaring en start met dit Traineeship!


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in