+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerjansdam.
Laad meer vacatures

Eerste Autotechnicus bij Bosch Car Service Heerjansdam Heerjansdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bosch Car Service Heerjansdam

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bosch Car Service Heerjansdam

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Als Eerste Autotechnicus bij Bosch Car Service werk je met veel verschillende auto's. Je doet onderhoud en reparaties aan alle merken. Ook keur je auto's voor de APK. Je werkt in een klein team van drie collega's. In de werkplaats heb je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken. Je helpt soms de Werkplaatschef en leert ook de leerling autotechnici. Het is een baan waar je veel leert en elke dag iets nieuws doet. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Eerste Autotechnicus / Automonteur, ben jij bij Bosch Car Service Heerjansdam verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan alle merken en typen personenwagens. Wanneer jij APK hebt, zal je natuurlijk ook de APK-keuringen uitvoeren met de daaraan gelieerde werkzaamheden. Je gaat aan de slag in een klein team van fijne collega’s (3 monteurs) en in een werkplaats waar je bent voorzien van alle benodigde gereedschappen, zodat jij je werk goed en zonder problemen kunt doen. Omdat de Bosch Car Service Heerjansdam lid is van Bosch Car Service, werk je aan alle soorten en typen auto’s en is geen dag of klus hetzelfde! Indien de Werkplaatschef afwezig is, zal jij hem vervangen en afhankelijk van jouw kennis en kunde zal je ook de leerling autotechnici begeleiden. Kortom een super afwisselende en verantwoordelijke job!

Gevraagd

Om de functie goed uit te kunnen voeren, heb je in ieder geval een afgeronde Autotechnische opleiding (1e Autotechnicus / Automonteur). Bij voorkeur heb je naast deze opleiding nog andere trainingen of cursussen gevolgd om je kennis uit te breiden, zoals bijvoorbeeld APK. Daarnaast heb je recente werkervaring en kan je naast sleutelen ook diagnose stellen. Bij voorkeur heb je al een universele achtergrond of liggen jouw interesses daar.
Tenslotte wil je graag aan de slag in een klein en gezellig team!

Deze functie is fulltime, maar een eventuele parttime invulling is ook bespreekbaar!

Aanbod

Bij Bosch Car Service Heerjansdam kom je terecht in een leuk en gezellig team met een zeer collegiale en goede werksfeer. De werkplaats is goed uitgerust met up-to-date gereedschap en apparatuur en Dennis stimuleert je graag om het beste uit jezelf te halen en biedt je dan ook alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen via oa. Bosch Car Service. Daarbij ontvang je ook nog een goed en markt- / CAO-conform salaris.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Bosch Car Service Heerjansdam kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Heerjansdam is opgericht in 1959 en is sinds die tijd ook al lid van Bovag. Zij verkopen nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken en verzorgen daar ook het onderhoud en reparatie van.
Sinds 1993 zijn zij ook bij het concept van Bosch aangesloten, eerst als Bosch Formule Auto en later is dat Bosch Car Service geworden. De aansluiting bij dit concept geeft ze de mogelijkheid om het personeel up to date geschoold te houden voor alle merken, dus ook de meest moderne elektrische auto is welkom voor onderhoud en reparatie. Een gevarieerd aanbod van werk is dus bij Autobedrijf Heerjansdam zeker aanwezig.

Het team bij Autobedrijf Heerjansdam bestaat uit Linda, Micha, Dennis, Tico en Thomas.
Sinds 1992 staat Autobedrijf Heerjansdam onder leiding van Dries Hoftijzer en in 1998 is ook Marianne Hoftijzer-Dane er bij gekomen. Met ingang van 1 januari 2023 nemen Dries en Marianne afscheid bij het Autobedrijf om te gaan genieten van hun pensioen. De overname van het Autobedrijf is dan ook geregeld en Dennis Rijsdijk neemt het Autobedrijf dan over. Dennis is al ruim 16 jaar in dienst bij het Autobedrijf en gaat het voortzetten op vergelijkbare wijze.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in