+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heeze.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider op locatie Eindhoven Heeze

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CM Werkt

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voor een van de grootste klanten zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider op locatie. Voor de projecten bij een zorginstelling in Eindhoven ga jij de sleutelrol spelen in het contact met monteurs, projectleiding, engineering binnen het bedrijf, maar ook met de klanten, onderaannemers en ander externe stakeholders. Jij maakt de planningen, VGM-plannen en werktekeningen, maar ook het calculeren, ontwerpen van installaties, contact met de zorginstelling zelf als klant en inkoop bij leveranciers valt onder jouw taken. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en organisatie de projecten. Dit alles doe je dus op locatie. 



Gevraagd

Jij bent stressbestendig en weet altijd overzicht te houden. Ook breng je een flinke dosis elektrotechnische kennis op minimaal MBO werk- en denkniveau met je mee. En met jouw ervaring binnen E-projecten ben jij de persoon die zij zoeken. Gezien de werklocatie is een VOG vereist. 

Aanbod

Wanneer jij je voegt bij deze groep te gekke collega's, dan doe je dat direct met een vast contract. Je komt fluitend naar het werk omdat je € 0,21 per kilometer aan reiskostenvergoeding krijgt. Behalve op die 38 verlofdagen uiteraard. En ze houden je graag fit, dus maak zeker ook gebruik van bijvoorbeeld het fietsplan, een sportschool abonnement of een lidmaatschap bij een sportclub via het vitaliteitsplan. Wil je doorgroeien en blijven leren? Dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor om zowel opleidingen te volgen als juist kennis en ervaring in de praktijk op te doen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in