+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heiligerlee.

Hoofd Technische Dienst Heiligerlee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.893 - € 3.333 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van techniek als Hoofd Technische Dienst bij een dynamisch productiebedrijf. Je leidt een team om het machinepark soepel te laten draaien, van traditionele tot geavanceerde machines. Met de vrijheid om bij te dragen aan optimalisatie, werk je in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat. Geniet van een direct contract, een competitief salaris, reiskostenvergoeding, jaarlijkse winstuitkering, en unieke extra vakantiedagen rond de feestdagen. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Hey technisch talent! We zoeken een energieke hoofd technische dienst die het machinepark naar nieuwe hoogten kan leiden. Als hoofd technische dienst ben jij samen met een team van vijf collega's verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten draaien van het gehele machinepark. Van traditionele ambachten tot geavanceerde CNC-machines, jij bent thuis in elke discipline. Jouw taken variëren van het uitvoeren van onderhoud en het waarborgen van machineveiligheid tot het snel en efficiënt verhelpen van storingen, zodat het productieproces ongestoord kan doorgaan. In deze rol heb je de vrijheid om actief bij te dragen aan de optimalisatie van het machinepark. Als bedrijf zijn ze volop in ontwikkeling en investeren we continu in nieuwe machines en processen. Dit betekent dat je werkt in een dynamische omgeving waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen en je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden. Je bent praktisch ingesteld en voelt je thuis in een breed technisch takenpakket. Communicatief vaardig en flexibel, je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en afdelingen. Het plannen en organiseren van het werk gaat je natuurlijk af, en je bent altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Je hebt een scherp oog voor verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen om het machinepark en productieproces naar een hoger niveau te tillen. Je werkt fulltime in dagdienst, van maandag tot donderdag van 07:45 tot 16:45 uur, en op vrijdag van 07:45 tot 14:30 uur. Als jij klaar bent voor een uitdagende rol waarin je jouw technische vaardigheden kunt laten zien en je leiderschap kunt tonen, solliciteer dan nu!

Wij bieden:

- Direct op contract bij de werkgever;
een jaarcontract met kans op een vast dienstverband. - Een bruto maandsalaris tussen € 2.893 en € 3.333 - Reiskostenvergoeding vanaf 10 km en een jaarlijkse winstuitkering in december. - 28 vakantiedagen, inclusief 3 extra dagen bij een fulltime dienstverband die worden ingezet tussen kerst en oud en nieuw. Twee collectieve sluitingsweken per jaar. - Opbouw van pensioen bij pensioenfonds PMT.

Wij vragen:

- Een afgeronde MBO+/HBO-opleiding in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde of mechatronica - Ervaring in soort gelijke functie, je krijgt namelijk te maken met ouderwetse machines tot CNC gestuurde machines - Fulltime beschikbaar om in de dagdienst te werken - Ambitie om je verder te ontwikkelen en een uitdagende en veelzijdige baan te vervullen. - Leidinggevende capaciteiten en praktisch ingesteld. - Kennis van pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

Waar ga je werken:

Een productiebedrijf in de nabijheid van Winschoten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in