+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heino.
Laad meer vacatures

Schilder Heino

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden zoals; Schoonmaken, schuren, gronden, lakken, en misschien wel houtrotreparaties. Een flat van acht hoog, een rijtjeshuis, een dikke villa of een klein appartement midden in de stad, al deze projecten zijn voor jou geen probleem als schilder. Jij schildert het en zorgt voor het beste resultaat. Werk je als schilder graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je als zelfstandig schilder projecten oppakt? Wij kijken graag samen naar wat het beste bij jou past! Ben jij een gemotiveerde schilder die opzoek is naar een nieuwe uitdaging of sta jij open om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Faber? Ook als leerling ben je welkom bij Faber!


Ben jij het?

Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA. Heb je geen VCA certificaat? Geen probleem! Het is belangrijk dat je bereid bent deze te te halen. Zelf hoef je niets te regelen, want dat doet Faber voor jou. Het hebben van eigen vervoer, bij voorkeur een auto, is een pré. Maar mocht je geen eigen vervoer hebben, geen paniek want de meeste projecten zijn ook bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Ook komt het vaak voor dat je mee kunt rijden met een collega of je afspreekt op een centraal punt waar je met elkaar verder rijdt.


Wat wij bieden
  • Een mooi salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Uiteraard kijken wij met jou naar een passend salaris, afhankelijk van jouw werkervaring als schilder;
  • Keuzemogelijkheden in het pensioen dat bij jou past: Stipp of BPF Schilders;
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren;;Twee trainingen per jaar, bijvoorbeeld VCA Basis of Vol, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker en Verfspuiten;
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma. hierbij kan je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkte uur.
Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek!

Waar jij werkt

Je gaat via Faber als schilder aan de slag op de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen met jou vinden bij de baan die het beste bij jou past. Opleidingsmogelijkheden en doorgroeien vinden wij heel belangrijk en daarom bieden wij diverse opleidingen aan die op kosten van Faber gevolgd kunnen worden. Bij Faber doen we wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk voor jou het verschil te maken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in