+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Machine operator Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,96 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende fulltime functie in de verpakkingsindustrie? Bij ons bedrijf in Helmond hebben we een plekje vrij voor een gedreven Machineoperator. We zijn op zoek naar iemand die, net als wij, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In de rol van Machineoperator: • Ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt laten draaien van onze verpakkingsmachines; • Voer je kwaliteitscontroles uit; • Ben je bekend met het oplossen van eenvoudige technische storingen; • Houd je het overzicht over veiligheid binnen jouw werkzone. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie en ben je een daadkrachtig persoon? Neem dan contact op met Tijn op 0492- 555 0505 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 📩. Stuur je liever een WhatsApp? Dat kan via: / +31639533423.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Machineoperator in Helmond? Dan hebben wij een geweldig aanbod voor jou! Bij onze verpakkingsfabriek kun je rekenen op fijne werkomstandigheden in een prettige sfeer. We bieden je de mogelijkheid om in 2 ploegen te werken, zodat je flexibel kunt blijven in je dagelijkse routine. Voor jouw inzet krijg je een aantrekkelijke beloning. We bieden een salaris van €15,96 bruto per uur inclusief ploegentoeslag. Dat is een salaris waar je op kunt bouwen! Daarnaast hechten we veel waarde aan gelijke behandeling;
iedere sollicitatie wordt dan ook met de grootste zorg en objectiviteit beoordeeld.

Wij vragen:

Bij onze innovatieve verpakkingsfabrikant werken we aan het produceren van topkwaliteit verpakkingen. Stel je eens voor: een werkdag waarin jij met behulp van hightech machines efficiënt en nauwkeurig verpakkingen produceert. Geen dag is hetzelfde, en jouw technische inzicht is van onschatbare waarde. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is dit de functie voor jou!

Waar ga je werken:

Heb jij een passie voor techniek? Kom werken bij onze verpakkingsfabriek in Helmond. Als Machineoperator maak je deel uit van een toegewijd team en draag je bij aan onze missie: duurzame verpakkingen produceren van topkwaliteit. De sfeer is er collegiaal, waarbij samenwerken en innovatie voorop staan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in