+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Machine Operator Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Covebo Uitzendgroep

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,55 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Ontdek je potentieel in geavanceerde productie door te werken als Machine Operator. In deze rol bedien, stel je af en onderhoud je geavanceerde verpakkingsmachines. Je zorgt ervoor dat alles vlot loopt en dat onze kwaliteitsnormen hoog blijven. Je werkt in een flexibel drieploegenstelsel, wat betekent dat je kunt kiezen uit ochtend-, middag- en nachtdiensten. Dit geeft je de kans om je werk en leven goed te combineren. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek Je Potentieel in Geavanceerde Productie

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen binnen een vooruitstrevende organisatie? Wij zijn op zoek naar een Machine Operator met de ambitie om een sleutelrol binnen ons team te vervullen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen, afstellen en onderhouden van geavanceerde verpakkingsmachines. Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van onze productielijn en naleving van onze strenge kwaliteitsnormen. Je takenpakket is divers en omvat het bedienen en instellen van machines, het monitoren van productieprocessen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het oplossen van technische problemen, terwijl je tevens een schone en veilige werkplek onderhoudt.

Flexibel Werkschema

Geniet van de flexibiliteit die ons drieploegenstelsel biedt, waardoor je professionele en persoonlijke leven effectief in balans kunt houden. Onze diensten omvatten:

  • Ochtenddienst: 7:00 - 15:00
  • Middagdienst: 15:00 - 23:00
  • Nachtdienst: 23:00 - 7:00


Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

Jouw Profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een technische achtergrond, het vermogen om technische uitdagingen efficiënt aan te pakken en een oog voor detail. Eerdere ervaring als operator is een pre, maar niet zo cruciaal als een oprechte technische aanleg en een toewijding aan kwaliteit. Bereidheid om in een roterend drieploegenpatroon te werken en uitstekende communicatievaardigheden in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling, zijn essentieel.



Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

Wat Wij Bieden

  • Een competitief startloon van €14,55 bruto per uur, exclusief ploegentoeslagen, als beloning voor je expertise en toewijding.
  • De kans om deel uit te maken van een dynamisch, groei-gericht bedrijf binnen een hecht team, waar jouw bijdragen echt gewaardeerd worden.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, met als doel niet alleen aan je carrièreaspiraties te voldoen, maar deze te overtreffen.
  • Een levendige en positieve werkcultuur omgeven door gemotiveerde collega's, die een samenwerkende en inspirerende omgeving bevordert.
  • Het vooruitzicht op een vast contract in de toekomst, aangezien wij geloven in het erkennen en belonen van het harde werk en de toewijding van ons team.

Sluit Je Bij Ons Aan

Als je gedreven wordt door kwaliteit, innovatie en de wens om bij te dragen aan een team dat uitmuntendheid waardeert, dan horen we graag van jou. Dit is meer dan zomaar een baan; het is een kans om te groeien en uit te blinken binnen een omgeving die je zal uitdagen en belonen in gelijke mate. Solliciteer nu om je reis met ons te beginnen en elke dag een tastbare impact te maken.



Bedrijfsomschrijving

Meulendijks Verpakkingen is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige verpakkingen gevestigd in Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector hebben ze een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Hun verpakkingen worden in verschillende sectoren gebruikt, waaronder de voeding, de farmaceutische industrie en consumentengoederen. het is een dynamisch bedrijf dat voortdurend streeft naar verbetering en groei.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in