+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Schilder Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvoeren van diverse projecten, waarbij teamwork essentieel is. Je werkt altijd samen met een collega en zorgt voor een zorgvuldige afronding van jouw taken. Naast schilderwerk ben je ook bezig met taken zoals houtrotreparatie en kitwerk. Je staat open voor het aanleren van nieuwe vaardigheden, zoals betonsanering of glaszetten.


Ben jij het?

Wij zijn op zoek naar een Allround Schilder die weet van aanpakken. Je bent vakkundig, zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast dien je te beschikken over een schildersvakdiploma op niveau 2/3 en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we, conform de schilders-cao, een passend salaris voor je vast. Dit zal variëren tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen via een pensioenregeling naar eigen keuze en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever, waar je met plezier voor lange tijd kunt werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar welkom om kosteloos cursussen bij ons te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je collega's van Faber, uit naar je aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je de kans om als vakkracht aan de slag te gaan bij uitdagende projecten in jouw regio! We vinden de perfecte werkplek voor jou, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We staan dagelijks voor je klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden, waardoor we op de hoogte blijven van jouw voortgang en ervoor zorgen dat je je altijd prettig voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen de diverse mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in