+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Accountmanager Industrie Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Technisch Accountmanager Industrie speel je een cruciale rol in het versterken van de commerciële impact binnen de voedingsindustrie, farmacie en kleinchemie. Je werkt nauw samen met interne afdelingen en projectleiders om onze commerciële prestaties te verhogen en projecten succesvol te realiseren. Met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een leidinggevende positie, biedt deze functie een unieke kans voor professionele groei. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Als Technisch Accountmanager Industrie bij Kuijpers in Helmond vervul ik een essentiële rol in het versterken van onze commerciële impact binnen de voedingsindustrie, farmacie en de kleinchemie sector. Mijn nauwe samenwerking met de directeur Industrie, interne afdelingen zoals engineering, productie en service en onze projectleiders vormt de spil in het verhogen van onze commerciële prestaties en het succesvol realiseren van onze projecten.

Als Technisch Accountmanager Industrie ben ik niet alleen verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten middels gedurfde acquisitie, maar ook voor het doelgericht identificeren en selecteren van leads en prospects. Ik draag profactief bij aan het vormgeven van het commerciële jaarplan, waarbij mijn gevestigde netwerk in de branche goed van pas komt. Daarnaast heb ik de ambitie om op termijn mogelijk door te groeien naar de positie van vestigingsleider Industrie Helmond.

Daarnaast ben ik adviseur voor klanten, waarbij ik gedegen advies verleen over onze producten en diensten. Het opstellen en opvolgen van offertes behoort eveneens tot mijn takenpakket. Hierbij zorg ik voor een gestroomlijnde uitvoering en een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen.

In mijn rol ben ik niet bang om de leiding te nemen in onderhandelingen over prijzen en het sturen van commerciële transacties, altijd in samenspraak met de P&L-verantwoordelijke. Ik begrijp de behoeften van de klant en weet technische oplossingen op maat aan te bieden die aan hun eisen voldoen.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Als Technisch Account Manager Industrie heb ik affiniteit met (proces)techniek en commercie en ben ik in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Op termijn heb ik de ambitie om door te groeien naar de rol van vestigingsleider. Daarnaast breng ik onderstaande met mij mee: 

  • Een afgeronde technische of commerciële opleiding op HBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de procestechniek, bij voorkeur in de food, farma of kleinchemie sector;
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Zelfstandig, resultaatgericht en proactief;
  • Bereidheid om te reizen binnen Nederland.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in