+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Timmerman Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan verschillende projecten, van houtrotsanering tot gevelrenovatie. Je kunt zelfstandig of in een team werken. Je krijgt een werkbus om makkelijk naar je werk te gaan. Als je van onderhouds- en renovatieprojecten houdt en goed kunt samenwerken, is dit iets voor jou. Je krijgt een salaris dat past bij wat je kunt, en je kunt kiezen hoe vaak je betaald krijgt. Ook bouw je pensioen op en kun je cursussen volgen. Plus, je spaart punten voor leuke extra s zoals gereedschap en uitjes. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol krijg je de kans om verschillende projecten aan te pakken, waaronder houtrotsanering, gevelrenovatie en verbouwingen. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, jouw focus ligt altijd op een correcte en nauwkeurige uitvoering van de opdrachten. Met een volledig uitgeruste werkbus verplaats je je gemakkelijk tussen projecten en naar je werklocatie.


Ben jij het?

Als allround timmerman of timmervrouw met een hands-on mentaliteit heb je een passie voor onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent in staat om zowel goed samen te werken met collega's als zelfstandig te opereren. Afspraken nakomen en heldere communicatie bij eventuele problemen zijn vanzelfsprekend voor jou. Als je nog niet beschikt over een VCA-certificaat, of als deze verlopen is, helpen wij je kosteloos om deze te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Wij bieden een salaris op maat, gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, variërend tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past. Bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. Ons doel is om je snel te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier werkt. Daarnaast hebben we een spaarsysteem waarmee je met elk gewerkt uur punten spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Jaarlijks kun je kosteloos deelnemen aan meerdere cursussen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen. We zien ook graag jouw deelname tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw omgeving. Wij staan dagelijks voor je klaar, zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in