+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Projectmanager Installatietechniek - Helmond Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Projectmanager in de installatietechniek ben je elke dag bezig met nieuwe uitdagingen. Van het bezoeken van projecten en praten met toekomstige vakmensen tot het regelen van matches tussen personeel en opdrachtgevers, jouw werk is nooit saai. Je krijgt de kans om mensen te helpen groeien in hun vak en om zelf ook te blijven leren. Met een team van enthousiaste collega's werk je aan mooie doelen. Plus, je kunt rekenen op een goed salaris, een auto van de zaak en unieke ontwikkelingsmogelijkheden. Meer weten over deze spannende kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Projectmanager in de installatietechniek ben jij altijd in beweging. Je dag kan starten met een projectbezoek. Even kijken hoe het gaat met jouw elektromonteur die afgelopen week startte bij een nieuwe opdrachtgever. Werkschoenen aan, helm op en met een kop koffie in de hand even bijpraten op de bouw. Want uiteindelijk is dat de plek waar het allemaal gebeurt. Daarna door naar onze Cottus Vakschool. Gezellig bijpraten met je collega’s en ook even de Vakschool inlopen. De talenten die hier hun eerste stappen in de techniek zetten, zijn namelijk jouw topmonteurs van morgen. Jij ziet ze daar iedere dag groeien en je leert ze ook langzaam kennen. Achterin je hoofd ontstaat al een idee bij welke opdrachtgever deze technicus in de dop goed past. Over opdrachtgevers gesproken; je zou nog even contact opnemen met die opdrachtgever die op zoek was naar een installatiemonteur. Jij hebt namelijk de juiste vakkracht op de bank zitten en ziet kans op een mooie samenwerking. Lekker lunchen met je collega’s en dan het gesprek voorbereiden met de service- en onderhoudsmonteur die ’s middags op bezoek komt. Jullie hebben namelijk samen een Carrièreplan opgesteld met daarin de groeiwensen van de monteur. Goed om te checken of alles nog volgens plan verloopt. Ondertussen ploft er ook nog een sollicitant in je inbox voor de functie van CV monteur. Je pakt snel je telefoon een waagt een belletje. Na een paar minuten kan jij al een redelijke inschatting maken of de sollicitant geschikt is en je nodigt hem uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Oef, is het nu alweer 17u…? Je proeft het al hè: geen dag is hetzelfde en je bent veel aan het schakelen om de juiste matches te maken tussen jouw technische vakmensen en de juiste opdrachtgever. Kortom, geen dag is hetzelfde en je werk is altijd uitdagend!


Ben jij het?

Zoals gezegd: je hoeft niet alle vanaf dag 1 goed te doen. We zijn een groeiend bedrijf en leren elke dag bij. Dat geldt straks ook voor jou. Er zijn wel vaardigheden waar we naar op zoek zijn:

  • Je hebt een sterke affiniteit met techniek. Je hoeft niet in je vrije tijd de stoppenkast in je huis opnieuw in te richten, maar je moet wel in staat zijn om het technische personeel te begrijpen en te begeleiden. Dit is ook de basis om goed te communiceren met opdrachtgevers en hun wensen.
  • Netwerken is jouw ding en je communiceert goed. Je bent dagelijks met veel verschillende partijen in contact en zij willen allemaal de beste oplossing voor hun uitdaging(en). Jij communiceert effectief met je vakmensen, opdrachtgevers én intern zodat iedereen op dezelfde pagina zit en om de uitdagingen snel en efficiënt op te lossen.
  • Jij ziet commerciële kansen en deze weet je te pakken. Jij ziet mogelijkheden in de markt en weet hier ook goed op in te spelen. Je bent dus ondernemend ingesteld en weet opdrachtgevers te overtuigen waar zij in eerste instantie twijfelen. Jij gaat voor je kansen!
Ervaring in de uitzend/detacheringsbranché is een pré, maar geen vereiste. Daarnaast helpt het enorm als je een flexibele instelling hebt. Je werkt vliegt soms van links naar rechts, maar dat is voor jou geen probleem.

Wat wij bieden

Bij Cottus werk je met een mooie club enthousiaste collega’s aan de dromen van jouw vakmensen én die van onze opdrachtgevers. Maar we hebben nog meer voor je:

  • Ontwikkelingsmogelijkheden: je leert bij ons on the job. We geloven erin dat jij een kei kunt worden in je vak, maar daar hoort soms een valpartij bij. Opstaan, leren en weer door. Daarin word je begeleidt door je collega projectmanager en je commercieel manager.
  • Je krijgt een mooi bruto maandsalaris van € 2.750,- tot € 4.000,- met een auto van de zaak en daar bovenop ook 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar.
  • Wij zijn dé opleider die detacheert. Onze Cottus Vakschool stoomt technisch talent klaar voor arbeidsmarkt en jij haalt er energie uit om deze technicus in de dop aan een droombaan te helpen bij een mooie opdrachtgever.
Wij kunnen je hier nog veel meer over vertellen, maar we laten je liever zien wat we doen. Kom dus vooral een keertje langs. Dan krijg je écht een gevoel bij ons bedrijf en wat we doen.

Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht. Bij onze opdrachtgevers detacheren wij gedegen Cottus-vakmensen die meewerken aan de doelstellingen van onze opdrachtgever. Vakvolwassen medewerkers én zij-instromers die we opleiden in onze Vakschool, die klaar zijn om bij te dragen aan het doel van de klant.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in