+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Logistiek Manager Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Future for People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame houtsoorten als Logistiek Manager, waar jouw leidinggevende rol de toekomst mede vormgeeft. In deze functie ben je het aanspreekpunt in het managementteam en de directie, en draag je verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van logistieke processen. Je krijgt de kans om bestaande processen te analyseren, verbeteren en nieuwe processen te implementeren, met een focus op ERP en supply chain management, om zo de toekomstbestendigheid te waarborgen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Logistiek Manager

Ben jij klaar voor een leidinggevende rol die de toekomst van duurzame houtsoorten vormgeeft? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in de omgeving van Helmond, waar passie voor kwaliteit en duurzaamheid centraal staat? We zoeken voor een Helmonds bedrijf een Logistiek Manager die de logistieke afdeling naar nieuwe hoogten kan leiden. Je draagt de algehele verantwoordelijkheid voor de logistieke afdeling en bent als aanspreekpunt in het managementteam en de directie van dit mooie bedrijf.

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻
Als logistiek manager ben jij het aanspreekpunt in het managementteam en richting de directie, en je zorgt voor een soepele werking van onze logistieke processen. Je analyseert en verbetert bestaande bedrijfsprocessen, met een focus op ons ERP-systeem en supply chain management.
Ook mag je nieuwe logistieke processen implementeren deze om onze toekomstbestendigheid te waarborgen. Dit doe je allemaal door de samenwerking te stimuleren binnen het team en andere afdelingen (zoals inkoop en verkoop).
Daarnaast beheer je de logistieke kosten en stelt budgetten vast, inclusief transportkosten en eventuele investeringen.

Gevraagd

𝗚𝗲𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻
We hebben een aantal gewenste eigenschappen, herken jij je hierin?
Je hebt sterke leidinggevende capaciteiten en kunt medewerkers effectief motiveren en aansturen. Je bent oplossingsgericht en kunt creatieve supply chain oplossingen bedenken en implementeren. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed samenwerken met interne en externe.
Omdat we vaak met deadlines te maken hebben is het fijn als je hiermee kunt omgaan. En als logistiek manager zie je het grotere plaatje, om ze de logistieke processen te coördineren.

𝗘𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴
Je hebt ervaring met een ERP-systeem gekoppeld aan een Warehouse Management Systeem.

Interesse?
Mogen we jou het dak op sturen? Reageer dan snel en solliciteer meteen via een e-mail aan Frank van Liempt: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Als de functie niet 100% aansluit op je profiel mag je ook reageren. Bij Future for People denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen!


Aanbod

Dit is Future for People
Future for People is geen gewoon uitzendbureau. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft. En dat die talenten het beste tot uiting komen in een omgeving waarin jij je goed voelt. Want dan kun je jezelf zijn en komen jouw talenten het beste tot hun recht. Wij geloven in onze mensen, kennen hun verhaal en gaan ver om te zorgen dat ze met plezier naar hun werk gaan. Laat jij je van je beste kant zien, dan investeren wij in jou en in jouw toekomst. Future for People werkt voor jou!


Uren

40 uur
4 dagen is ook bespreekbaar

Salaris

€4500,- - €6000,-
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in