+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Lead Engineer Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Bij een toonaangevende machinefabrikant in Helmond krijg je de kans om als Lead Engineer een klein, informeel team te leiden en te werken aan het ontwikkelen van speciale machines en klantspecifieke oplossingen. Je speelt een cruciale rol in projectplanning, documentatie en het versterken van de samenwerking tussen engineering en de werkplaats. Jouw inventiviteit en technische kennis komen samen in het realiseren van innovatieve producten. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een leidende rol in engineering bij een vooraanstaande machinefabrikant in omgeving Helmond? Als Lead Engineer bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je leiderschapskwaliteiten te tonen door het motiveren en ontwikkelen van je team!


Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in Helmond, een toonaangevende machinefabrikant, ga je als Lead Engineer aan de slag met diverse uitdagende taken. Je leidt een klein, informeel en enthousiast team en werkt met hen samen in het bedenken en ontwikkelen van speciale machines en klantspecifieke oplossingen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de projectplanning en zorg je ervoor dat de voortgang nauwkeurig wordt bewaakt. Je zult regelmatig in contact staan met collega’s uit verschillende afdelingen om de verbinding tussen engineering en de werkplaats te versterken.

Als Lead Engineer speel je een cruciale rol in het vastleggen en documenteren van projectgegevens, wat essentieel is voor het succes van elk project. Je bent betrokken bij het strategisch denken en het maken van kostenbewuste beslissingen, wat bijdraagt aan de efficiëntie en kwaliteit van de producten. Inventiviteit en nauwkeurigheid zijn kernaspecten van je werk, vooral bij het ontwerpen van mechanische systemen die voldoen aan de machinerichtlijnen en normeringen. Je maakt gebruik van je kennis in werktuigbouwkunde en ervaring in machinebouw om technische vraagstukken op te lossen.

Je beheersing van zowel de Engelse als Duitse taal stelt je in staat om effectief te communiceren met diverse internationale klanten en partners. Ervaring met SolidWorks (PDM) is een pluspunt in deze functie, waarmee je ontwerpen en technische tekeningen tot in detail uitwerkt. Als Lead Engineer ben je de spil in het team, waarbij je jouw technische expertise en leiderschapsvaardigheden inzet om innovatieve oplossingen te realiseren.


Jouw werkzaamheden
  • Leiding geven aan een team van engineers en technici bij het ontwerpen en ontwikkelen van speciale machines en klantspecifieke oplossingen;
  • Toezicht houden op de projectplanning en bewaking van de voortgang van machinebouwprojecten;
  • Coördineren en optimaliseren van communicatie en samenwerking tussen engineering en werkplaats;
  • Verantwoordelijk voor het documenteren en vastleggen van alle relevante projectgegevens, inclusief technische specificaties en ontwerptekeningen;
  • Ontwikkelen van innovatieve technische oplossingen, rekening houdend met machinerichtlijnen en mechanische normeringen;
  • Gebruikmaken van SolidWorks (PDM) voor het creëren van nauwkeurige en gedetailleerde technische tekeningen.


Gevraagd

  • Hbo-opleiding in werktuigbouwkunde of een gerelateerd technisch vakgebied;
  • Aantoonbare werkervaring in machinebouw en engineering;
  • Kennis van en ervaring met SolidWorks (PDM) voor technisch tekenen;
  • Grondige kennis van machinerichtlijnen en normeringen op mechanisch gebied;
  • Strategisch en kostenbewust denkvermogen;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze vooraanstaande machinefabrikant in regio Helmond staat bekend om zijn innovatieve aanpak en dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een informeel en enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke groei en het ontwikkelen van je technische vaardigheden. Hier krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten die bijdragen aan technologische vooruitgang en klanttevredenheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in