+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging waar je kunt laten zien dat je een echte aanpakker bent? Wij zoeken teamspelers voor ons magazijn. Je gaat orders verzamelen, inpakken en zorgen dat alles klaar is voor verzending. Ook help je met het verwerken van goederen die binnenkomen of teruggaan. Samen met je collega's houd je het magazijn netjes en veilig. Een kans om in een team te werken en belangrijk werk te doen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw aanpakkersmentaliteit kunt laten zien? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers die ons team komen versterken als magazijnmedewerker.


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw aanpakkersmentaliteit kunt laten zien? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers die ons team komen versterken als magazijnmedewerker.

Wat ga je doen?

  • Verzamelen en inpakken van orders: Je zorgt ervoor dat alle bestellingen nauwkeurig worden verzameld en correct worden ingepakt voor verzending naar onze klanten.
  • Verwerken van binnen- en retour gekomen goederen: Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en verwerken van goederen die ons magazijn binnenkomen of worden geretourneerd.
  • Zorgen dat het magazijn netjes en veilig blijft: Samen met je collega's zorg je ervoor dat het magazijn overzichtelijk, georganiseerd en veilig is


Gevraagd

Wij zijn op zoek naar aanpakkers die graag samen met een team de klus klaren. Je bent collegiaal, gemotiveerd en durft je verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een magazijn. De juiste instelling is veel belangrijker, we leren jou ook graag de kneepjes van het vak.



Aanbod

Een afwisselende functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team bij een dynamisch en gezond bedrijf. Jouw collega’s hechten veel waarde aan een fijne samenwerking. Daarnaast bieden we uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, cursussen en trainingen te volgen.
  • Een goed startsalaris op je bankrekening, passend bij je kennis en werkervaring, een goede pensioenregeling en een productiviteitsbonus.
  • Gratis fruit, we vieren successen samen en organiseren we veel leuke activiteiten zodat je collega’s leert kennen zoals: een zomer barbecue (familie), een kerstborrel en jaarlijkse uitjes van de personeelsvereniging.
  • En voor veel collega’s nog wel de belangrijkste reden: er hangt een superfijne werksfeer binnen ons team. We zijn onderdeel van een internationaal bedrijf, maar binnen onze vestiging hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer; informeel en er is aandacht voor elkaar. 


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een organisatie waar Mens, Milieu en Maatschappij centraal staan. Ze zijn continue bezig met het ontwikkelen en moderniseren van ons personeelsbeleid, gericht op het verder verbeteren van de medewerker tevredenheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in