+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m

Vacature in het kort

Stap aan boord van een dynamisch bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en word onze nieuwe Meewerkend Voorman! Hier krijg je de kans om te groeien en deel uit te maken van een team dat van vlees houdt. Jouw dag begint vroeg of in de middag, waarbij je team begeleidt en zelf ook actief meewerkt. Een kans om echt iets te betekenen en met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Spring aan boord en wordt onze nieuwe Meewerkend Voorman in het bruisende Helmond! Bij dit bedrijf zoeken we iemand die 40 uur per week ons team komt versterken. Met jouw ervaring in de voedingsindustrie of leiderschapsrollen, gecombineerd met een goede beheersing van Engels, draai jij je hand niet om voor deze uitdagende rol. Daarbovenop bieden we ploegendiensten aan van 06:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 21:30. Mogelijkheden om door te groeien? Die hebben we in overvloed! Als Meewerkend Voorman begint je dag vroeg of in de middag, afhankelijk van je ploeg. Onder je verantwoordelijkheden valt het begeleiden van je team en ervoor zorgen dat iedereen op schema ligt. Daarnaast rol je je mouwen op en draag je actief bij aan het proces. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis, wetende dat je een sleutelrol hebt gespeeld. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team, waar passie voor vlees en teamwork samenkomen? Solliciteer nu en wordt een onmisbare schakel in onze vlees-liefhebbende familie! Je kunt me bereiken door te bellen naar 0492-555-050, of je stuurt eenvoudig een e-mail. Stuur je liever een WhatsApp? Dat kan via: / +31639533423.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden én een uitstekende werk-privé balans? Lees dan snel verder! Bij dit bedrijf bieden we de functie aan van Meewerkend Voorman in de voedingsmiddelenindustrie. Voor deze uitdagende en afwisselende functie bieden we jou een mooi salaris vanaf €2600,- bruto per maand, dat hoger wordt bij ervaring. Bovendien heb je de mogelijkheid om in twee ploegen te werken: van 06:00 tot 14:00 uur en van 14:00 tot 21:30 uur. Beschik jij over goede vaardigheden in de Engelse taal? Heb jij ervaring in de voedingsmiddelenindustrie of leidinggevende ervaring? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Kennis van de Nederlandse taal is een pre, maar niet verplicht.

Wij vragen:

Timing Uitzendbureau in Helmond zoekt naar een ambitieuze Meewerkend voorman. Voor deze 40-urige functie zoeken we een gemotiveerde teamspeler die beschikt over leidinggevende capaciteiten. Bij ons word jij de drijvende kracht achter ons enthousiaste team! Functie-eisen: - Je hebt ervaring in de voedingsmiddelenindustrie;
- Je hebt ervaring als operator óf in een leidinggevende rol;
- Je spreekt goed Engels, Nederlands is een pré maar geen vereiste;
- Je hebt een flink dosis flexibiliteit en bent fulltime beschikbaar.

Waar ga je werken:

Een organisatie die vlees van ambachtelijke kwaliteit verwerkt tot kant- en klare halffabrikaten Welkom bij dé plek waar ambachtelijke kwaliteit samensmelt met innovatie. 🍖 Dit bedrijf is gepassioneerd bezig met het verwerken van hoogwaardig vlees tot kant-en-klare halffabrikaten die de zintuigen prikkelen. 👨‍🍳 Het team van ongeveer 75 enthousiaste medewerkers vormt het kloppende hart van het bedrijf. Met een diepgaande kennis van de markt zetten zij zich in om producten te ontwikkelen en produceren die de verwachtingen overtreffen. Of het nu gaat om verse of diepgevroren vlees semi-finished producten, wij zijn er trots op dat we bijdragen aan culinaire hoogstandjes over de hele wereld. Hun streven naar excellentie en vernieuwing zorgt ervoor dat ze voortdurend voorop lopen in de markt. Alles draait om passie voor vlees, vakmanschap en een vleugje magie in elke hap!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in