+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hemmen.
Laad meer vacatures

Ondersteunend begeleider MVG - de Hemmense boerderij, Hemmen Hemmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m

Vacature in het kort

Op de Hemmense boerderij bieden we een baan als ondersteunend begeleider. Je gaat werken met een enthousiast team voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Elke dag is anders, en je helpt bewoners in hun dagelijks leven. We zorgen goed voor onze medewerkers. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook zijn er extra voordelen, zoals korting op fitness en hulp bij coaching. Samen zoeken we naar nieuwe manieren om de zorg te verbeteren. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

20 - 36 uur | FWG 35 minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- | tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract

Ga jij de uitdaging aan om als ondersteunend begeleider onze bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Op de Hemmense boerderij wonen 16 mensen, tussen de 30 en 75 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Tijdens koffie-/eetmomenten en groepsactiviteiten wordt er gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimtes. De appartementen zijn verdeeld over 3 woningen en we hebben dagbesteding op ons eigen terrein.

Dit zijn wij

  • Een enthousiast team van ongeveer 30 collega’s, tussen de 20 en 65 jaar
  • Je werkt bij ons nooit alleen
  • We werken met de methode Triple C en een 4 ogen beleid, een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie vinden wij belangrijk
  • De bewoner staat bij ons op plek één
  • Samen zijn we 100!

Dit ben jij

Een enthousiaste collega, waarbij humor en sfeermaker kenmerken zijn. Je staat open voor ontwikkeling van jezelf en het team.
Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn. Verder heb je interesse en/of ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en een licht verstandelijke beperking.

Als ondersteunend begeleider werk je samen met de (coördinerend) begeleiders bij de uitvoering van de individuele ondersteuningsplannen van de cliënten.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, zoals; dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten.

Philadelphia biedt jou

  • Ruimte om te groeien, zoals jij ‘t wilt: wat jouw talent en ambitie ook is. Met ons Leerhuis en de vele opleidingsmogelijkheden is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Voordelen die je gelukkig maken: om het beste uit jezelf en de cliënt te halen is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij helpen je hierbij. Van fitnessen met voordeel tot een fietsregeling of coaching. Kies wat jij wil.
  • Goed idee? Wij zijn voor! Als innovatieve zorgorganisatie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze begeleiding te verbeteren. Heb jij de ideeën én het lef om nieuwe dingen te proberen? Samen maken we het mogelijk.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
  • Een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Solliciteer dan meteen. Dit kan tot en met 5 mei, het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Wil je alvast een bak koffie doen? Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Maaike Bolsius, manager Zorg en Begeleiding op telefoonnummer 06 - 27 13 03 08.

Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in