+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hendrik-Ido-Ambacht.
Laad meer vacatures

Werkstudent / bijbaan Civiele Techniek 16-24 uur Hendrik-Ido-Ambacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abilitec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Bijbaan
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van civiele projecten en buitenruimte als werkstudent(e) bij een pragmatisch adviesbureau. Leer door te doen met taken als Geotechnische berekeningen, constructieve ontwerpen en meer. Werk samen met een team van experts en krijg de kans om je leercurve een enorme boost te geven. Geniet van flexibele werktijden en de mogelijkheid om je carrière te kickstarten in een omgeving die innovatie en duurzaamheid omarmt. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij al vroeg beginnen met het opbouwen van werkervaring? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een student die een bijbaan zoekt voor 16-24 uur in de week en ervaring wil op doen met projecten in de buitenruimte. Sta je springen om snel jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen dan spreek ik je graag!


Waar ga je werken en wat ga je doen?

Onze relatie is een pragmatisch ingesteld adviesbureau, die zich inzet voor een tijdig opgeleverd product, binnen het gestelde budget en met draagvlak vanuit de omgeving. Hierin kijken ze scherp naar de doelstellingen van de opdrachtgever, kijken ze naar omgeving en moeten projecten optimaal uitvoerbaar zijn. Kortom:  Zij verzorgen de engineering voor civiele projecten in met name de regio Zuid-Holland en zoeken een enthousiaste, ondernemende werkstudent(e) die mee wil bouwen aan de buitenruimte waarin wij ons elke dag begeven. Zo zijn zij onder andere betrokken bij de ontwikkeling van de Spoorzone Delft. Of het werk nu klein, groot, of complex is, met behulp van jouw kennis en bevlogen inzet zorg je voor een succesvol project! Zie jij het zitten constructieve en  Geotechnische berekeningen uit te voeren of een rioolontwerp te maken? Wil jij meeschrijven aan plannen om opdrachten binnen te halen? Wil jij je carrière kickstarten en jezelf blijven door ontwikkelen, dan is dit je kans!

Ze werken met een vaste kern van medewerkers op het kantoor en vliegen flexibel specialistische kennis in.  enk hierbij aan omgevingsmanagement, geotechniek, bemalingen, milieu, flora & fauna en archeologie. Zo bieden ze opdrachtgevers een compleet pakket voor engineering en uitvoeringsbegeleiding. Met hun praktijkervaring, brede kennis en flexibele instelling zijn zij een onafhankelijke sparringpartner voor alle opdrachtgevers met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast staat kwaliteit en milieu centraal. Die beiden gewaarborgd worden door ISO-certificeringen. 


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?
  • Je bent verantwoordelijk voor Geotechnische berekeningen.
  • Je maakt constructieve berekeningen en tekeningen.
  • Je ontwerp rioleringen.
  • Je schrijft mee aan plannen van aanpak en omgevingsplannen.
Wat neem je mee aan kennis en ervaring?
  • Je bent op dit moment studerend aan de universiteit in civiel technische richting.
  • Je wilt meer weten en leren over projecten in de buitenruimte.
  • Je hebt al ervaring met D-settlement en/of andere Deltares software
  • Je hebt een natuurlijk gevoel voor prioriteiten stellen.
  • Je stelt je altijd proactief en flexibel op.
Wat kunnen we je bieden?

  • Goed salaris van €2.500,- tot €3.000,- (obv Fulltime)
  • 25 vakantiedagen.
  • Flexibele werktijden en dagen.
  • De kans om je leercurve een enorme boost te geven.
  • Een ervaren team dat je wilt helpen ontwikkelen maar ook heel open staat voor jouw kennis.
Wie zijn we en wat doen we voor jou!

Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Professionals bieden we uitdagende opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun wensen en ambities. Onze recruiters en accountmanagers helpen jou bij het maken van de volgende stap in jouw technische carrière. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten kunnen we jou de ideale baan aanbieden. Of het nu gaat om een vaste baan of een uitdagend project we hebben altijd passend werk. Meer weten? Onze recruiters en accountmanagers helpen je graag verder met “your next step in tec”.

Heb je vragen over deze vacature en wil snel persoonlijk contact? Neem dan contact op met Niels UIt de Bulten per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel +316-20763625.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in