+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Internationaal Accountmanager / Business Developer Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DenK werving & selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

WAT GA JE DOEN?

Je maakt het jaarlijkse salesplan. Je plant de verkoop op lange termijn, je stuurt op omzet en marge je waakt erover dat je werkvoorraad voortdurend wordt aangevuld.

Samen met jouw directe teamgenoot van de commerciële binnendienst organiseer je commerciële acties in binnen- en buitenland. Samen bespreek je de planning van de week, welke offertes dienen opvolging? Zijn de afdelingen productie en operations op schema met de planning, zijn de vrachten van de projecten in uitvoering op de plek van bestemming aangekomen en verloopt alles volgens plan, of wordt er iets vast gehouden bij de douane en dienen we heel snel te schakelen met logistiek en onze klant om het toch op tijd op plek van bestemming te krijgen?

  • Je belt en bezoekt vooral nieuwe klanten en weet onze producten wereldwijd aan de man te brengen.
  • Je pakt aanvragen op, geeft (technisch) advies over de toepassing van de systemen en je bent nauw betrokken bij elk project: van de eerste offerte tot de oplevering.
  • Je benadert en praat met verschillende typen bedrijven: productiebedrijven (eindgebruikers), architectenbureaus, adviesbureaus en aannemers.


Gevraagd

WAT HEB JE IN HUIS

Je bent leergierig en alert; kennis doe je op bij je collega’s en natuurlijk blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Bovendien leg je contact met andere toeleveranciers in jouw segment om zo op een handige manier meer kennis van het segment en actuele projecten te krijgen. Je werkt zelfstandig, maar krijgt ook energie van het samenwerken met de rest van het commerciële team. Omgekeerd werkt jouw enthousiasme aanstekelijk. Je reist graag en je vindt het geen probleem om regelmatig in het buitenland te zitten. Je weet hoe je relaties kan opbouwen. Samen werken met de interne teamgenoten om deze verkopen tot een goed einde te brengen.

Verder: je hebt een commerciële hbo-opleiding afgerond en je hebt affiniteit of interesse in technische/bouwkundige processen. Je hebt daarnaast circa 3 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie en je kunt bewezen verkoopresultaten voorleggen. De Engelse taal beheers je uitstekend.


WAT BIEDEN WE JE

Een uitdagende baan met veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een creatief en innovatief bedrijf waar initiatief wordt beloond en je alle kans krijgt om te groeien. Innovatie staat centraal bij Bolidt. Als (internationaal) Sales Manager maak je deel uit van een jong en enthousiast team.

Je komt te werken in ons moderne kantoor, natuurlijk beschikken wij over de opties om thuis te werken. Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring; en je krijgt een leaseauto. Ruimte voor ontspanning en vrije tijd is net zo belangrijk als werken; dus wij bieden 25 vakantiedagen en een aantal collectieve dagen. Ook beschikken wij over een uitstekende pensioenregeling.

Ben je zeer geïnteresseerd in deze vacature, maar heb je overdag geen tijd voor een gesprek; dan maken wij erg graag tijd voor je om buiten werktijd het gesprek met je aan te gaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in