+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (GE).
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Hengelo (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een team aan het maken van mooie bouwprojecten. Je zorgt dat alles goed gepland is, van techniek tot financiën. Samen met je collega's zorg je voor tevreden klanten. Je krijgt een vaste baan in een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Ook krijg je extra vrije dagen, een eindejaarsuitkering en de kans om cursussen te volgen. Dit is een kans om te werken in de bouw en je verder te ontwikkelen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de begeleiding van diverse projecten bij een prachtig familiebedrijf.

Dit ga je doen

Al eens gedacht aan een carrière in de beton? We zoeken een werkvoorbereider die het leuk vindt om bij dit mooie Achterhoekse bedrijf aan de slag te gaan.

In de rol van werkvoorbereider begeleid je de klant van start tot finish. Jij bent verantwoordelijk de techniek, de planning en de financiën.
Je schakelt met de modelleurs, zij werken het model van de architect uit tot gedetailleerde productietekeningen en een prefab model op schaal. De constructeur maakt de berekeningen en de wapeningstekeningen. Daarbij zorg jij dat alle partijen de benodigde informatie aanleveren en de stukken zijn afgestemd zodat de klant deze kan vrijgeven voor productie. Op basis van een optimale stortvolgorde en de gevraagde levertijden maak jij de stortplanningen voor de betonfabriek, intussen regel je de mallen en wapening en kunnen de collega's aan de slag volgens jouw planning. In overleg met de uitvoerder van de aannemer plan jij de vrachten in. Gedurende het project bewaak jij de planning en de financiën, zodat het proces soepel verloopt. Technisch en bouwkundig gevoel is hierbij een must.

Met een enthousiast team van 10 collega's op kantoor en 50 collega's in de fabriek maken we de mooiste prefab voor woontorens en appartementencomplexen door het hele land. Door jouw inspanningen hebben we diverse tevreden klanten als gevolg, iets waar je trots op mag zijn!


Dit krijg je

Wat krijg je er dan allemaal voor terug als werkvoorbereider?

  • Wij bieden een uitdagende functie binnen een gerenommeerd familiebedrijf dat al 100 jaar haar meerwaarde bewijst in de bouwsector;
  • Een vaste baan in dagdienst voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een goede beloning volgens BFBN CAO;
  • Een eindejaarsuitkering van 3,5%;
  • Je krijgt minimaal 37 vrije dagen op jaarbasis (Vakantie en ADV);
  • Deelname aan pensioenfonds en de personeelsvereniging.

Dat klinkt goed toch en daarnaast indien er behoefte is aan cursussen en/of opleidingen worden hier vrijheid en mogelijkheden in geboden.


Dit ben je

Waar zijn we naar op zoek?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo of hbo opleiding bouwkunde;
  • Organiseren en procesmatig werken zit in jouw DNA;
  • Je bent kosten- en kwaliteitsbewust;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Enige ervaring als werkvoorbereider is een pre.
Hier ga je werken

Onze opdrachtgever, gevestigd in Hengelo (Gelderland), heeft een vooraanstaande positie als fabrikant van prefab betonelementen voor diverse sectoren, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, wegen- en waterbouw, en de agrarische sector. Als deskundige partner zijn ze betrokken bij elk aspect van het proces, van ontwerp tot productie en montage. Sinds hun oprichting in 1921 hebben ze zich ontwikkeld tot een dynamische organisatie die wordt gerespecteerd als specialist in hun branche. Klanten waarderen hun expertise, toewijding en betrouwbaarheid. Dankzij hun kennis en ervaring dragen ze bij aan een efficiënt bouwproces, zowel in termen van kosten als uitvoering.


Interesse?

Voor vragen of bij interesse kan je contact opnemen met Sander. Hij kan je alles vertellen over het bedrijf, de functie en de sollicitatieprocedure. Neem contact via 06-51755753 of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 
Solliciteer vandaag nog en maak binnenkort deel uit van deze mooie organisatie die hoog aangeschreven staat in de markt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in