+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Technisch Service Medewerker Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Hengelo. Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde Technisch Service Medewerker om ons team te versterken. In deze functie krijg je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om oplossingen te bieden aan onze klanten. We bieden een prettige en dynamische werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met je collega's. Als Technisch Service Medewerker zorg je voor een goede communicatie met klanten, beantwoordt vragen en biedt technische ondersteuning. Je werkt oplossingsgericht en streeft naar tevredenheid bij elke klantinteractie. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat klantverzoeken efficiënt en effectief worden afgehandeld.

Wij bieden:

Functieaanbod: - Een prettige en dynamische werkomgeving waar je kort samenwerkt met je collega's. - Veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid naar je oplossingen. - Een open bedrijfscultuur waarin jij je snel thuis voelt. - Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. - Een mooie investering in jouw ontwikkeling en ambities.

Wij vragen:

Functie-eisen: - Een afgeronde mbo-opleiding. - Het gewend zijn om de telefoon op te pakken en zowel met consumenten als klanten te spreken. - Een proactieve en probleemoplossende houding. - Een servicegerichte, flexibele en meedenkende instelling. - Technisch inzicht door middel van opleiding, ervaring of affiniteit. - In het bezit zijn van of bezig zijn met het behalen van rijbewijs B en (E).

Waar ga je werken:

Het maken van gevelconstructies is vakwerk. Ons vakwerk! Alkondor heeft zich opgewerkt tot een topbedrijf in projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies.We zijn werkzaam in de utiliteits- en de woningbouw en gaan geen uitdaging uit de weg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in