+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Servicemonteur Elektrotechniek Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als servicemonteur elektrotechniek ga je zelfstandig op pad. Je voert de volgende werkzaamheden uit: onderhouds-, service- en het aanpassings van elektrotechnische installaties en stel je diagnoses van storingen. Jij stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen aan voor verbetering van de installatie. Andere werkzaamheden zijn onder andere: - Advies geven aan klanten over gebruik, onderhoud en verbetering van installaties. - Instrueren en begeleiden van onderaannemers. - Opstellen van correcte onderhoud rapportages. - Periodiek werkzaam zijn in de storingsdienst volgens het consignatierooster.

Wij bieden:

Voor jouw inzet als servicemonteur, mag je dit van ons verwachten: - Een bij de functie, je opleiding, inzet en ervaring passend salaris - Een zeer afwisselende functie met grote zelfstandigheid - 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen - Parttime werken is bespreekbaar - Compleet uitgeruste werkbus en telefoon van de zaak - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Een veilige en collegiale werkomgeving binnen een gezond familiebedrijf - Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling (door middel van o.a. workshops, vakgerichte opleidingen en cursussen)

Wij vragen:

In deze functie kun je goed zelfstandig werken. Je bent veel op locatie werkzaam en bent daarmee het gezicht van de organisatie. Daarom ben je servicegericht, klantvriendelijk en heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten: - Opleiding op minimaal MBO-3 niveau aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen - VCA- basis certificaat - Onderhoudsdeskundige BMI - Rijbewijs B - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Waar ga je werken:

Een toonaangevend installatiebedrijven in Nederland. Het is de klant zijn ambitie om een uniek familiebedrijf te zijn en blijven in de installatiebranche. Door middel van coaching, inspiratie en opleiding creëren ze een ondernemende manier van werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in