+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur m/v Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jobintenz.nl_Hengelo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste onderhoudsmonteur die graag aan machines en het bedrijfspand werkt. Je komt in een afwisselende omgeving terecht waar je elke dag nieuwe dingen meemaakt. Je gaat niet alleen problemen oplossen, maar ook helpen om alles beter te maken. Dit doe je bij een bedrijf dat al lang bestaat en specialist is in wat ze doen. Ze vinden het belangrijk dat jij je goed voelt en helpen je graag groeien in je werk. Ook is er aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde onderhoudsmonteur. Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan machines en het bedrijfspand. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. We zoeken iemand die niet alleen problemen oplost, maar ook gaat bijdragen aan het optimaliseren van de machines en installaties. Ben jij klaar om deel uit te maken van het dynamische team en jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Kom aan boord en ontdek de uitdagingen, kansen en voldoening die op je wachten bij jouw nieuwe werkgever.

Regio Twente, direct op contract met de werkgever.

Waar ga je werken?
De organisatie is al ruim 40 jaar actief in de maakindustrie. Leverancier van (fijn)mechanische delen, in middelgrootte en kleine series. Daarnaast ontwikkelt en bouwt het bedrijf seriematig modules en machines op klantspecificaties. De klanten bevinden zich in een uitgebreid marktsegment.
Deze werkgever staat er bekend om zijn betrokkenheid bij het welzijn en de ontwikkeling van zijn medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan een positieve werkomgeving waarin teamwerk, innovatie en persoonlijke groei centraal staan. De organisatie biedt zijn werknemers niet alleen een baan, maar ook kansen voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Er wordt gestreefd naar een cultuur van open communicatie en samenwerking, waarbij initiatief wordt aangemoedigd en ideeën worden gewaardeerd. Ook wordt er gestreefd naar een gezonde balans tussen gezonde balans tussen werk en privéleven, waarbij flexibele werkregelingen en een positieve werkcultuur worden aangeboden om het welzijn van de werknemers te bevorderen.
Kortom deze werkgever zet zich in voor het succes en welzijn van zijn medewerkers.
Wat ga je doen?
Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoer van periodiek, preventief onderhoud en reparaties aan alle machines, apparatuur en bedrijfspanden. Jij brengt advies uit over de jaarlijkse planning van het onderhoud en in overleg met de Productieleider leg je deze vast. Voor de voortgang van de productie is het van belang dat storingen aan de machines snel worden verholpen. Daarnaast bewaak je de werkzaamheden die door een externe partij worden uitgevoerd. Op kantoor breng je enige tijd door om o.a. onderdelen te bestellen en je bevindingen te rapporteren.

Gevraagd

  • Afgeronde mbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar aangevuld met functiegerichte cursussen;
  • Praktijkgerichte kennis op het gebied van onderhoud van (verspanende) machines en het oplossen van (elektrische) storingen;
  • Bij voorkeur in het bezit van NEN3140 of je bent bereid deze te halen;
  • Stressbestendig;
  • Goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed samenwerken in een team.


Aanbod

Wat wordt jou geboden?
  • Een afwisselende functie in een informele werksfeer met korte lijnen en leuke collega’s;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van opleidingen/cursussen;
  • Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek;
  • Werken in dagdienst met flexibele werktijden. Ook deeltijd is mogelijk.
Interesse? We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wilt ontvangen. Neem dan contact op met ons.
Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Uren

40 uur
Flexibele werktijden en overdag werken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in