+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Inkoper Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkoop en leveranciersbeheer binnen een hightech omgeving, waar jouw rol cruciaal is voor het concurrentievermogen en de kwaliteit van producten en diensten. Werk aan het opstellen van lokale categoriestrategieën, het beheren van leveranciersprestaties en het realiseren van kostenbesparingen. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus, 3 trainingen per jaar en een opleidingsbudget om continu te groeien. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Het concurrentievermogen, de operationele prestaties van de leverancier en de kwaliteit van de interface tussen dit bedrijf en zijn leveranciers zijn sleutelfactoren voor het concurrentievermogen. Je draagt bij en stelt een lokale categoriestrategie op in overeenstemming met de zakelijke behoeften en in overeenstemming met de strategie. Door het volledige inkoopproces van aanvraag tot einde contract te leiden, zorg je voor concurrentievermogen, kwaliteit en tijdige levering binnen jouw categorie. Het beheren van interne en externe belanghebbenden is essentieel bij het opbouwen van nauwe relaties met uw leveranciers om leverancierskennis en concurrentievermogen beschikbaar te stellen ten voordele van de producten en diensten van deze organisatie.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Beheer en controle van leveranciersprestaties
  • Identificeren en realiseren van kostenreducties en verbeteringen in samenwerking met de leveranciers en stakeholders Implementatie van de categoriestrategie
  • Aansturen van selectie, onderhandeling en contractering van leveranciers
Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken een opleidingsbudget van 1500,- zodat je blijft groeien secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?

Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • Bouwt goede relaties op met externe en interne stakeholders
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden$ Heeft onderhandelingsvaardigheden of wil deze vaardigheid ontwikkelen
  • Is een afmaker en legt graag alle knopen$ Spreekt vloeiend Engels
  • Relevante inkoop- of commerciële ervaring heeft
  • Een relevante hogere opleiding heeft afgerond (bedrijfsgericht of technisch gericht}.
Waar jij werkt

Jij gaat werken in een hightech omgeving. In deze organisatie ondersteunen zij een actief werkpatroon dat past bij jouw levensstijl en je helpt bij het realiseren van je ambities. Dat betekent dat gelijke kansen, inclusie en een informele cultuur een integraal onderdeel zijn van ons succes. Het betekent ook dat jouw welzijn en geluk belangrijk voor ons zijn! Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat belangrijk voor je is of het nu gaat om parttime uren, het delen van banen, werken op afstand of de mogelijkheid om jouw begin- en eindtijden te flexibiliseren. Meer weten? 06-51777965 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in