+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Meewerkend Voorman Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever
De opdrachtgever ontzorgt op het gebied van installatie, service en onderhoud. Het bedrijf vergroot de beleving van gebruikers en bezoekers met hoogwaardige installaties zowel op het gebied van de elektrotechniek, als de klimaatinstallaties. Dit alles op de meest duurzaam en innovatief mogelijke manier. Het is een klantgericht, veilig, milieubewust bedrijf en zij nemen de gezondheid van mensen in acht.

Het project
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de regio Twente bij een zusterbedrijf van onze opdrachtgever. Dit bedrijf is ten behoeve van een groot project opgestart om de prefab modulebouw te kunnen produceren alsmede een deel van de bouwlogistiek te ondersteunen. De verwachting is dat het project 3 jaar duurt, maar er gaan meerdere projecten volgen zodat de prefab fabriek in de toekomst een vaste waarde kan worden in aanlevering van modules voor het bedrijf (onze opdrachtgever) alsmede voor andere organisaties.


Functie omschrijving

Werkzaamheden:
Als meewerkend voorman heb je toezicht over drie montage medewerkers modulebouw, hierbij help je veelvuldig zelf ook mee met monteren. De modules bestaan uit samenstellingen van diverse (water/CV sprinkler) leidingen en kabelgoten. Hierbij voer je ook de productievoorbereiding uit met betrekking tot onderdelen ten behoeve van prefab installaties. Dit bestaat uit zagen, assemblage, afpersen, enz.

Daarnaast houd je je ook bezig met binnenkomende goederen inboeken/ lossen, uitgaande goederen uitboeken, beladen van vrachtauto’s en orderpicken van onderdelen uit het magazijn. Je bent ervoor verantwoordelijk dat de productie samen met het team op tijd en volgens de gevraagde kwaliteit alles kan opleveren. Het is een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.


Functie eisen
Waar zijn wij naar op zoek?
Het is van belang dat je ervaring en kennis hebt op gebied van techniek en logistiek, op MBO niveau 3/4. Daarnaast heb je leidinggevende skills, ben je klantgericht en heb je een hands-on-mentaliteit.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in