+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.

Meewerkend voorman Logistiek, drieploegendienst, Vivera Holten Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vivera

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Voorman Logistiek zorg je ervoor dat alles goed gaat in het logistieke proces. Je deelt taken uit, houdt alles in de gaten en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Ook help je nieuwe mensen en zorg je dat je team slim en snel werkt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, van begin tot eind. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!
 

Volledige vacaturetekst

Geweldig dat je interesse toont in de rol van Voorman Logistiek, waar jij een essentiële rol speelt in het soepel laten verlopen van ons logistieke proces! Hier ben jij degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt, van pallets naar verpakkingslijnen tot in- en uitgaande transporten van emballage.

Wat ga je doen?
Als Voorman Logistiek verdeel je niet alleen de taken, maar houd je ook een scherp oog op het gehele logistieke proces. Jij bent de motor achter een efficiënte werkomgeving en zorgt ervoor dat iedereen volgens de standaarden werkt. En dat is nog niet alles! Jij zorgt voor een vlekkeloze overdracht naar de volgende ploeg, motiveert en begeleidt jouw collega's, en geeft sturing waar nodig.

Belangrijk is dat je niet alleen instructies geeft aan nieuwe medewerkers, maar ook de kennis van het team op peil houdt. Verder ben je verantwoordelijk voor het nauwlettend monitoren van de administratieve afhandeling van logistieke handelingen in ons WMS-systeem.

Gevraagd

MBO werk- en denkniveau, vaardigheid in het motiveren en begeleiden van medewerkers, uitstekende communicatieve skills (zowel Nederlands als Engels), en goede kennis van Office (Word, Excel, Outlook).

Aanbod

Met deze functie ben jij niet alleen een sleutelfiguur in ons logistieke proces, maar inspireer je ook anderen met jouw aanpak. Deze voorbeeldfunctie maakt het verschil bij Vivera!

Salaris

€ 2.700 - € 3.000 p/m
Ploegentoeslag 18%
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in