+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijbroek.
Laad meer vacatures

Meewerkend Voorman / Voorvrouw Nijbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van techniek en leidinggeven? Dan is de rol van Meewerkend Voorman / Voorvrouw perfect voor jou. Je werkt aan het maken van speciale besturingen en zorgt dat alles goed loopt. Je leidt een team en werkt zelf ook mee. Het is een baan waar je veel leert en waar je voor langere tijd kunt blijven. Het bedrijf is heel open en moedigt jouw groei aan. Je werkt in een team dat samenwerken belangrijk vindt. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij technisch onderlegd en krijg jij er energie van om een team aan te sturen? Lees dan snel verder.


Jouw baan als Meewerkend Voorman / Voorvrouw in Nijbroek

Ben jij technisch onderlegd en vind je het een uitdaging om een team aan te sturen? Dan zoeken wij jou!
In de functie van Meewerkend voorman / voorvrouw houd jij je bezig met ontwikkelen, produceren en leveren van maatwerk besturingen voor allerlei producten. Je bent daarbij erg nieuwsgierig en je staat constant “aan” om de nieuwste ontwikkelingen te weten en waar kan ook door te voeren. Dit komt uiteraard de kwaliteit van de producten ten goede! Je voelt je thuis bij deze enthousiaste en innovatieve club en je hebt nauw contact met collega’s en zeker ook met klanten. 

In de praktijk geef je dagelijks leiding aan ongeveer 8 tot 10 medewerkers en je bent eindverantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de producten. Tevens werk je zelf ook mee met het team. De sfeer bij onze opdrachtgever is nuchter en toegankelijk te noemen. Het bedrijf staat bekend als informeel en ontwikkeling van de medewerkers wordt er enorm gestimuleerd. Het betreft een functie met kans op overname en voor langere tijd! 



Gevraagd

Dit breng je mee

Zie jij jezelf al werken als Meewerkend voorman / voorvrouw in de buurt van Epe? Kijk of je onderstaande checklist kunt afvinken:

  • Het liefst werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Beschikbaarheid voor een langere periode en je hebt aantoonbare kennis van elektronica en de productie daarvan;
  • Je bent in staat om complexe reparaties uit te voeren in eigen elektronica en je houdt van klantcontact. 


Aanbod

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze zelfstandige functie in regio Epe (onder andere) rekenen op:

  • Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede verdiensten;
  • Vaste dagen en werktijden in dagdienst;
  • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze leuke functie in regio Epe is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. We zijn telefonisch bereikbaar op 088-4389610, via de email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via de WhatsApp op 06-13394935.



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Meewerkend Voorman / Voorvrouw in NijbroekDit leuke bedrijf in de buurt van Epe richt zich op het ontwikkelen, produceren en leveren van mobiele besturingselektronica. Ook de ontwikkeling van het personeel staat hier hoog in het vaandel. Het is de plek waar jij als Meewerkend voorman / voorvrouw de handen uit de mouwen kan steken!Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de productiechef bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in