+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.
Laad meer vacatures

Manager Accounting Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rhenus Assets & Services

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de kern van financiën als Manager Accounting, waar je leiding geeft aan cruciale afdelingen en bijdraagt aan de optimalisatie van financiële processen. Deze rol biedt een unieke kans om impact te maken op de toekomst van onze financiële afdeling. Je bent de sparringpartner voor management, beheert dagelijkse financiële stromen en zorgt voor een effectieve teambezetting. Jouw ervaring in het aansturen van teams en je gedrevenheid in finance maken jou de perfecte kandidaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Kom jij ons financieel team in Hillegom versterken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Manager Accounting! (FT).

FUNCTIE
Als Manager Accounting stuur je de afdelingen Accounts Receivable, Payable en Data Processing aan, draag je bij aan de optimalisatie van onze financiële processen en ben je sparringpartner voor het management. Het is een functie waarin je echt impact kunt maken op de (toekomstige) manier van werken van de afdeling Accounting. Samen met je team beheer je o.a. de dagelijkse uitstaande saldi, betalingen en bankafhandeling. Je zorgt voor een optimale bezetting op de afdelingen met daarbij een juiste verdeling van de werkzaamheden. Je zorgt dat de medewerkers hun taken en verantwoordelijkheden tijdig en accuraat uitvoeren. Je bent een gedreven financial met ervaring in accounting en bent eerder verantwoordelijk geweest voor het aansturen van een finance-team (op dit moment 16 medewerkers). Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager.

Gevraagd

OVER JOU
De Manager Accounting die wij zoeken heeft aantoonbare ervaring in accounting. Zo ben je bekend met financiële rapportages, boekhoudkundige processen en je hebt inzicht in financiële systemen. Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het vakgebied. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en als leidinggevende werk je resultaatgericht en ben je besluitvaardig. Het is belangrijk dat je de juiste persoonlijkheid hebt. Uiteraard moet je ervaring hebben in de processen van de boekhouding, maar net zo belangrijk is dat je een goede communicator bent en over een pragmatische ‘get it done’ houding beschikt. Je hebt dagelijks contact met veel verschillende belanghebbenden en er zullen veel ad-hoc kwesties optreden. Hierbij ben jij de verantwoordelijke die in staat is om verwachtingen te managen en deadlines na te komen.


Aanbod

WAT BIEDEN WIJ
Wij bieden een open bedrijfscultuur en een ambitieuze en transparante werkomgeving binnen een groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Als familiebedrijf is ons doel altijd samen te werken aan een duurzame werkrelatie waarin groei en ontwikkeling voorop staan. De functie van Manager Accounting is een fulltime functie van 40 uur per week. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij:
  • Een bruto maandsalaris passend bij de functie en jouw werkervaring.
  • Een flexibel budget wat je naast jouw salaris maandelijks opbouwt (en maandelijks beschikking tot hebt).
  • Mogelijkheden flexibel budget: sparen, uitbetalen, kopen extra verlof, aanschaffen (met fiscaal voordeel) opleiding / fiets / fitness / laptop / iPad en meer.
  • 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime contract en 8% vakantiegeld.
  • Laptop en smartphone.
  • Extra gezondheidsdagen.
  • Reiskostenvergoeding (bij afstand vanaf 5 km of meer) en reiskosten OV volledig vergoed.
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
  • Persoonlijk inwerkprogramma met een aangewezen buddy als begeleider.
  • Toegang tot de Rhenus Academy voor zowel persoonlijke groei als ontwikkeling in jouw functie.
REAGEREN
Durf jij deze uitdaging aan, en pas je in het profiel? Stuur je CV en motivatiebrief waarom jij juist degene bent die ons Finance team komt versterken!
VOG-screening en toetsing aan WLS maakt onderdeel uit van de procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in