+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Shop manager m/v/x Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Peakman

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Hou je van fotografie en heb je ervaring in retail? Dan is deze baan iets voor jou. Als Store Manager leid je een team in een winkel vol met foto- en videoapparatuur. Je zorgt dat alles goed loopt, helpt klanten en zorgt dat je team goed samenwerkt. Je krijgt de kans om te groeien en je eigen ideeën in te brengen. Je werkt in een enthousiast team en krijgt een mooi salaris en extra s. Dit is je kans om te werken met wat je leuk vindt en te groeien in je werk. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor fotografie, beeld en geluid? Ook nog ervaring in de retail? Dan zou het een echt goede match kunnen zijn. Lees snel verder...

Voor deze winkel in Amsterdam zoeken wij een store manager. Belangrijke aspecten zijn commercieel, leidinggevende, coach, people manager, meewerkend voorman. Er werken zo'n 9 medewerkers die je direct aanstuurt en ook nog eens 9 op de rental afdeling waar je indirect leiding aan geeft via je assistant storemanager. De winkel is 7 dagen per week geopend en jij bent verantwoordelijk voor een goede bezetting en vanzelfsprekend de commerciële doelstellingen Een flexibele instelling is belangrijk, maar je aanwezigheid op de belangrijkste dagen zoals vrijdag en zaterdag is meer dan gewenst. 

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel in Amsterdam. Je zorgt voor een optimale winkelprestatie, draagt bij aan de omzet, marges, winkelactiviteiten en reclames. Je krijgt een adviserende rol als het gaat om de inkoop- en assortimentsbepaling. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, voorziet hen van roosters en voert beoordelingsgesprekken. Door jouw leiderschap ontstaat er een positief werk- en leerklimaat binnen de winkel waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Jouw team stuur je aan door hen te coachen met als resultaat dat onze klanten elke dag de beste service krijgen (zoals zij gewend zijn van Kamera Express). Voor onze winkel in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Store Manager voor 38 uur per week.


Over het bedrijf

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou! 

Voor alle beeldmakers, zowel foto- als videografen, hebben wij alles in huis. Of het nu iemands vak is of vrijetijdsbesteding, dat maakt ons niet uit. Wij houden van beeldmaken en beeldmakers. Met alle liefde inspireren en stimuleren wij de beeldmakers op het gebied van foto en video. Onze experts bestaan uit foto- en videografen, gadgetfreaks en liefhebbers. Zo kunnen wij écht meedenken vanuit het perspectief en de wensen van de maker. En het stopt niet alleen bij het faciliteren van de beste apparatuur. Dankzij de gebundelde krachten van Budgetcam, Profotonet en Kamera Express, kan de beeldmaker van A tot Z bij ons terecht.


Wat wij vragen
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als storemanager / bedrijfsleider / filiaalmanager of ruime ervaring assistant store manager;
  • Kennis over fotografie, fotoartikelen en tv/audio is een sterke pré;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook Engels;
Wat wij bieden
  • Een zelfstandige en afwisselende job waarbij passie voor retail en fotografie een vanzelfsprekendheid is;
  • Kansen om veel te leren en jezelf uit te dagen;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een enthousiast team met korte lijnen;
  • En niet geheel onbelangrijk; een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Laten we dan snel kennismaken. Reageer en solliciteer snel

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in