+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Gevorderd Assistent Audit (Regio Hilversum) Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Binnen dit kantoor is er op een natuurlijke manier een heel duidelijke focus. Een van de eerste klanten van het bedrijf was een artiest die aardig begon te verdienen en die de financiën goed op orde wilde hebben. Het merendeel van de klanten bestaat nu uit culturele instellingen, artiesten, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven en beroepssporters. De fiscale regels voor artiesten wijken af van de algemene regels. Ook voor de belastinginspecteur is niet alles gesneden koek; dan heb je als adviseur een voorsprong.

Vanuit twee kantoren en met een breed internationaal netwerk van adviseurs, bedient dit kantoor nu veel trouwe klanten in de culturele- en entertainmentsector. Binnen deze sector biedt de organisatie een steeds breder scala aan financiële diensten rond accountancy en belastingadvies. In de grotere organisatie die ontstaat, blijft het mooiste in dit verhaal dat klanten en medewerkers ongedwongen en gemoedelijk met elkaar omgaan. 


Bedrijfscultuur

Bij dit bedrijf is zowel de manier van werken als de sfeer op kantoor informeel. Natuurlijk heb je aandacht voor je klanten en zorg je ervoor dat je kennis altijd up-to-date is. Ze doen er alles aan om samen succesvol te zijn met de gedachten dat je op elkaar kan rekenen. 

Ze werken met een mooie mix van mensen uit alle generaties. Verschillende karakters – met een diversiteit in gerespecteerde meningen en ideeën – vormen een kleurrijk samenspel. Hun klanten voelen zich thuis, de sfeer is gemoedelijk en familiair. Ze gaan op een persoonlijke manier met elkaar om.

De werkzaamheden van de Gevorderd Assistent richten zich voornamelijk op het uitvoeren van controle-/assurancewerkzaamheden. De Gevorderd Assistent verricht onafhankelijk van de cliënt de werkzaamheden op een kwalitatief goede manier, waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. De focus van deze functie ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT. De werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard.


Functie eisen
  • HBO Accountancy / WO Accountancy;
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in de audit;

Mocht je na het lezen van de vacature nog vragen en/of opmerkingen hebben. Neem dan gerust contact op met Yoeri Claassen via 06-81497708 / 020-6382728. Je kan ook mailen naar y.claassen@headhuntersteam en we  kijken uit naar jouw reactie! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in