+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Internal Risk & Control Officer Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze afdeling Risico Management en Internal Control staat als een huis? Deins je er niet voor terug om de Raad van Bestuur te adviseren over ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Als Internal Risk & Control Officer bij Transdev - het grootste mobiliteitsbedrijf van Nederland - vertrouwen we op jouw expertise om ons beleid op het gebied van o.a. integriteit, bedrijfsrisico’s en beheersmaatregelen vorm te geven en te bewaken. In deze rol ligt de focus op risico’s in de financiële processen.

Als Internal Risk & Control Officer ben je verantwoordelijk voor de effectiviteit van het risicobeheer. In deze rol ligt je focus met name op de financiële processen. Je hebt een ondersteunende en adviserende rol maar voert ook controles uit en rapporteert hier over naar zowel de directie als naar Transdev Group. Dit doe je aan de hand van het jaarplan dat je samen met je collega’s van operationeel risicomanagement en compliance hebt opgesteld. Risico-identificatie en -assessment kennen voor jou geen geheimen en je vindt het leuk om te helpen bij het inrichten van processen en controls. Eventuele bevindingen rapporteer je en om vervolgens op basis van actieplannen verbeteringen door te (laten) voeren.

Een bepalende functie dus, waarin je (mede) verantwoordelijk bent voor: 

  • De effectiviteit van het risicobeheer;
  • Toetsing op de naleving van het beleid en de procedures en het rapporteren daarover aan de Raad van Bestuur en de Transdev Group;
  • Identificatie, beoordeling en vertaling van risico’s naar beleid en processen.;
  • Beheren en onderhouden van Transdev Nederland brede Risico Register i.o.v. Transdev Group;
  • Zorgt dat voorstellen voor actieplannen worden gedaan bij geconstateerde tekortkomingen en rapporteert over de voortgang.;
  • Ondersteunt en levert input bij audits in het kader van bijvoorbeeld ISO, ISAE, en jaarverslaglegging;
  • Goede contacten en samenwerking binnen de diverse geledingen van de organisatie, zoals HR, Juridische Zaken, Inkoop en Finance maar ook organisatieonderdelen die zorgen voor het bus-, trein en taxivervoer en ambulances.

Werken bij Transdev is werken als één van de ruim 7000 leiders die we in dienst hebben. Wij hebben vertrouwen in iedereen die bij ons binnenkomt, je bent niet voor niets onderdeel van ons team. Wij geloven in jou en jouw expertise. Als Internal Risk & Control Officer zorg je voor vertrouwen, verbinding en verbetering.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in