+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Parttime Controller Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Varbisto

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 30 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 - € 5.100 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

☻ Hilversum | ☻€ 4800 - € 5100 | ☻ Vast dienstverband |☻ Goede pensioensregeling

Voor een opdrachtgever in Hilversum zijn wij op zoek naar een parttime Controller die klaar is voor een uitdagende rol in financiële administratie. Als Controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van de volledige financiële administratie van verschillende entiteiten, zowel nationaal als internationaal. Je zult een cruciale rol spelen in elke fase van het proces, van het beheren van bankrekeningen tot het verzorgen van fiscale aangiften en het ondersteunen bij het jaarrekeningtraject.

Naast je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, zul je ook een leidende rol hebben in het digitaliseren en optimaliseren van de financiële administratie. Dit omvat het vinden van manieren om (nieuwe) processen te implementeren, verbeteren en efficiëntie te verhogen.

Als Controller werk je samen met één financieel administratief medewerker. Daarnaast onderhoud je nauw contact met externe accountants om ervoor te zorgen dat alle financiële procedures en rapportages voldoen aan de vereiste normen.

Gevraagd

We zoeken een parttime Controller (24 tot 32 uur per week) met minimaal 5 jaar ervaring in financiële administratie en sterke analytische vaardigheden. HBO-niveau in Finance & Control of Bedrijfseconomie is vereist, of een mbo-diploma met relevante werkervaring. Kennis van AFAS Profit en ervaring met het automatiseren van financiële processen zijn gewenst. Goede beheersing van MS Excel en communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels zijn essentieel, kennis van Duits is een pluspunt.

Aanbod

Onze opdrachtgever bied een boeiende parttime functie (24-32 uur per week) met veel verantwoordelijkheid en flexibele werkdagen en -tijden. Het salaris ligt tussen € 4800 en € 5100 bruto op fulltime basis. Daarnaast bieden we 25 vakantiedagen per jaar, een goede pensioensregeling en een nette reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?
Beschik jij over de bovengenoemde kwaliteiten en heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en klik op de sollicitatiebutton! Wij ontvangen graag jouw CV om vervolgens de mogelijkheden met je te bespreken tijdens een digitale kennismaking.

Sluit deze vacature niet geheel aan op jouw wensen? Bekijk dan op onze website nog 43 andere vacatures binnen Finance & Control (Varbisto. nl)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in