+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.

Assistent Controller Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als Assistent Controller en breng je financiële kennis tot leven in een dynamische, internationale setting. Je gaat samenwerken met het financiële team en speelt een belangrijke rol in de administratie van verschillende afdelingen. Je werk bestaat uit het helpen bij rapportages, analyses maken en toekomstplannen opstellen. Ook werk je samen met collega's in het buitenland. Je krijgt de kans om aan projecten te werken die de organisatie helpen groeien. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Sta klaar om jouw financiële expertise te laten schitteren in een boeiende en internationale omgeving.

Als Assistent Controller bij Habasit krijg je de kans om nauw samen te werken met de Finance Manager, waarbij je een cruciale rol speelt in de volledige administratie van zowel de Belgische als Nederlandse entiteiten. Je zult ondersteuning bieden bij het opstellen van rapportages, het uitvoeren van analyses en het opstellen van de forecast. Bij afwezigheid van de Finance Manager ben je in staat om de administratie zelfstandig te draaien.

Een ander belangrijk aspect van je functie is de samenwerking met het financiële team in Polen, waarbij jullie gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de administraties van de 2 Nederlandse en Belgische vestigingen.

Je takenpakket omvat onder andere : 

  • Verzorgen van alle dagelijkse, wekelijkse en maandelijks werkzaamheden ten behoeve van het voeren van de financiële administraties voor de Nederlandse en Belgische entiteiten; 
  • Het assisteren bij maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen; 
  • Het waarborgen van de juistheid en volledigheid van de administraties.

Daarnaast zal je analyses uitvoeren op grootboekgegevens om de organisatie te voorzien van relevante informatie voor het nemen van strategische beslissingen. Je zult betrokken zijn bij het opstellen van rapportages en het analyseren van kosten, omzet en cashflow. 

Het afstemmen met interne financiële afdelingen van Habasit in het buitenland en ondersteuning bieden bij de loonadministratie behoren ook tot je verantwoordelijkheden. 

Naast je reguliere taken zijn er mogelijkheden om projecten te initiëren en uit te voeren gericht op het verbeteren en optimaliseren van het ERP-systeem. Dit biedt een kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een impact te hebben op de efficiëntie van de organisatie. 



Gevraagd

Habasit is op zoek naar een zelfstandige Assistent Controller die gedijt in een dynamische, internationale omgeving. De veelzijdigheid van de functie spreekt je aan en je voelt je comfortabel om je weg te vinden binnen deze organisatie. Jouw sterke persoonlijkheid stelt je in staat om stakeholders te adviseren en te enthousiasmeren 

Je bent ondernemend, enthousiast en hebt de vaardigheid om concepten te vertalen naar praktische toepassingen en visa versa. 

Verder herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau; 
  • Ervaring in een productieomgeving is een pluspunt; 
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk; 
  • Ervaring  met ERP-systemen, bij voorkeur SAP, en Excel; 
  • Kennis van het werken met meerdere BV's is een voordeel; 
  • Je bent kritisch, proactief, nauwkeurig en in staat om je aan te passen aan een snel veranderende omgeving; 
  • Daarnaast ben je minimaal 32 uur beschikbaar. 


Aanbod

Bij Habasit wacht jou een veelzijdige rol als Assistent Controller, waarin je zowel operationele als tactische verantwoordelijkheden draagt. Deze functie biedt ruimte voor eigen inbreng, waardoor je het mede vorm kunt geven. Je wordt deel van een hecht en bevlogen team in de Benelux, waar de focus ligt op het menselijke aspect. 

Wat je nog meer kunt verwachten bij Habasit: 

  • Een bruto maandsalaris tot maximaal € 4.500,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
  • 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen; 
  • Een laptop; 
  • Vergoeding voor internet- en thuiswerk; 
  • Flexibiliteit om één dag per week thuis te werken;
  • Reiskostenvergoeding à € 0,23 per kilometer; 
  • Een jaarlijkse bonus gebaseerd op de prestaties van het bedrijf. 


Bedrijfsomschrijving

Het Habasit-verhaal begon in de jaren 40 in Zwitserland toen Fernand en Alice Habegger de noodzaak van innovatie in de transportbandenindustrie erkenden. Fernand was werkzaam in de verkoop van machines en had uit de eerste hand ervaren hoe ingewikkeld het monteren van banden kan zijn. Hij was vastbesloten om het verschil te maken. Samen vond het paar de industrie opnieuw uit, voortbouwend op hun Zwitserse erfgoed van kwaliteit en precisie. Tegenwoordig is Habasit de wereldleider op het gebied van op textiel gebaseerde transportbanden, kunststof modulaire banden en kettingen, aandrijfriemen en monolithische en tandriemen die in een breed scala van industrieën worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de automotive industrie, food processing bedrijven, transport, de machine bouwer en de packaging bedrijven. De slogan van Habasit luidt "bringing movement to lives everywhere" en dat je Habasit ook overal in je dagelijks leven tegenkomt is zeker. Wanneer je jouw flessen inlevert bij de supermarkt, je boodschappen op de band legt, gaat hardlopen op een loopband of een pakketje besteld: in al deze situaties kom je de producten van Habasit tegen. Habasit is met 38 vestigingen en 250 servicepunten in meer dan 70 landen vertegenwoordigd. Wereldwijd werken er meer dan 3.600 werknemers. De Benelux bestaat uit drie locaties, gevestigd in Nijkerk, Schaijk (productielocatie) en Zaventem (België) (in totaal +/- 57 collega's). Het is een internationele organisatie met een familiaire sfeer. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in