+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Medewerker Facility Support Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Transdev

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.416 - € 3.797 p/m

Vacature in het kort

In deze functie ben je een belangrijke schakel binnen het team. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt met de facilitaire diensten. Dit doe je door meldingen over facilitaire zaken te behandelen en ervoor te zorgen dat ze goed worden afgehandeld. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt dat alles op tijd en binnen het budget gebeurt. Je beheert ook belangrijke informatie en zorgt dat alles goed geregistreerd wordt. Het is een afwisselende baan waarin je echt het verschil kunt maken. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een proactieve teamplayer? Houd jij het overzicht en sta je communicatief stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij bent een belangrijke schakel binnen de organisatie. Jij zorgt ervoor dat facilitaire diensten, producten en services binnen het budget en op tijd geleverd worden. Als medewerker facility support ondersteun je met een klein team de Facilitaire coördinatoren en de Manager facilitair. Dit doe je onder andere door het behandelen van meldingen per telefoon/mail met betrekking tot facilitaire zaken vanuit het hele land voor onze verschillende bedrijfsonderdelen openbaar vervoer, Witte Kruis en het hoofdkantoor. Jij ziet erop toe dat deze meldingen correct worden geregistreerd en afgehandeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening van het Hoofdkantoor. Hieronder valt o.a. sleutelbeheer, toegangsregistratie en overige diensten.

Een belangrijke verantwoordelijkheid is het actueel houden van het FMIS (Facilitor) op het gebied van keuringen en certificeringen van gebouwen, installaties en meer. Ook heb jij diverse bedrijfsmiddelen in jouw beheer. Je verzorgt het contractmanagement voor facilitaire contracten en ondersteunt projecten voor verbouwingen of verhuizingen. Kortom, jij ziet erop toe dat de uitvoer van facilitaire dienstverlening binnen Transdev goed verloopt. Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Jij maakt het verschil!



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in