+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Qualification Engineer Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ambitieuz Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 4.500 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Qualification Engineer in de healthcare-sector. Je gaat aan de slag in een groeiend internationaal bedrijf. Je zorgt voor het testen en kwalificeren van apparatuur. Ook help je met onderhoud en het oplossen van technische problemen. Je komt te werken in een team waar samenwerken en succes belangrijk zijn. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en initiatief. Plus, je krijgt een auto en laptop van de zaak, een goed salaris en de kans om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een sterk groeiende internationale organisatie, waarin jij je kennis en expertise kan inzetten? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en gedreven Qualification Engineer die de klantenportefeuille van onze opdrachtgever in Nederland gaat ondersteunen.
Onze opdrachtgever is een internationale speler in de healthcare-sector en is op zoek naar een nieuwe collega in de regio Utrecht. Wil jij werken in een informele en transparante werkcultuur waar eigen ideeën en initiatief gewaardeerd worden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Qualification Engineer bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwalificatiewerkzaamheden aan apparatuur. Dit houdt in dat je de inbedrijfstelling, de Site Acceptance Test (SAT), Factory Acceptance Test (FAT), Installation Qualification (IQ), Operational Qualification (OQ) en Performance Qualification (PQ) uitvoert. Je rapporteert de bevindingen van deze werkzaamheden in kwalificatierapportages en meldt geconstateerde kwaliteitsafwijkingen aan de verantwoordelijke functionaris. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds-, storings- en inbedrijfstelling werkzaamheden. Daarnaast sta je klanten en collega’s te woord met technische vragen en deel je je kennis met hen.
Het signaleren van aandachts- en knelpunten op locatie van geleverde apparatuur en rapportage aan de verantwoordelijke functionaris is een belangrijk aspect van de functie. Je voert de werkzaamheden uit conform vastgestelde protocollen en bevoegdheden binnen het kader van de wettelijke regelgeving. Daarnaast beoordeel je en keur je indien nodig preventief en correctief onderhoud van geleverde apparatuur af indien voorgenoemde apparatuur een onveilige situatie op de locatie veroorzaakt. Ook ben je verantwoordelijk voor het vrijgeven van apparatuur na preventief en correctief onderhoud, indien deze voldoet aan alle veiligheidseisen en specificaties binnen het kader van de wettelijke regelgeving. Het opstellen van rapportages voor intern en extern gebruik, en het correct en tijdig invullen en aanleveren van werkbonnen, kalibratiedocumenten, onderhoudsprotocollen, urenverantwoording en declaraties zijn onderdeel van jouw werkzaamheden. Daarnaast zorg je ervoor dat de ter beschikking gestelde gereedschappen, documenten, tekeningen enzovoorts in goede staat blijven. Tot slot draag je bij aan het waarborgen van een goede samenwerkingsrelatie met klanten, collega’s en andere stakeholders.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een sterk groeiende internationale organisatie. We bieden jou een dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Onze merkwaarden zijn passie, samenwerking, openheid, uitmuntendheid en eigenaarschap. Deze waarden vormen de basis voor onze bedrijfscultuur. Wij zijn een organisatie waar mensen intensief samenwerken en samen succesvol willen zijn. Je wordt onderdeel van een team van toegewijde medewerkers die elke dag het beste uit zichzelf willen halen.

Wie ben je?
  • Je hebt een technische opleiding (Bachelor) of vergelijkbaar door werkervaring;
  • Je hebt ervaring in een technische B2B en commerciële omgeving;
  • Je hebt ervaring binnen de medische branche (pré);
  • Je bent sterk in geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder MS Excel en SAP;
  • Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent proactief, gedreven, flexibel, creatief, probleemoplossend, accuraat en punctueel;
  • Je beschikt over sterke vaardigheden in plannen, prioriteren en coördineren en bent stressbestendig;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
Wat mag je verwachten?
Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamische omgeving en een uitstekend salarispakket. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wordt er volop aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de toekomstige gezondheid van patiënten wereldwijd.
Wij bieden;
  • Een afwisselende baan bij een sterk groeiende speler in de medische branche;
  • Een direct dienstverband bij onze opdrachtgever; Ambitieuz is verantwoordelijk voor de werving & selectie;
  • Een uitstekend marktconform salaris 4.000 - 4.500 (o.b.v. kennis en ervaring);
  • Een auto & laptop van de zaak;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Een verlof dat bestaat uit 33 dagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Een goede work-life balance: onze opdrachtgever hecht veel waarde aan de balans tussen werk en privéleven;
  • Een super leuk jaarlijks personeelsevent;
  • Alle kans om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied; dit kan door middel van interne trainingen en opleidingen, maar ook door externe cursussen te volgen;
  • Dagelijks de fijnste collega's waar je heel goed mee kunt samenwerken!
Ben jij een gedreven Qualification Engineer die ons kan helpen bij het realiseren van de kernwaarden van onze opdrachtgever en voldoe je aan de gestelde criteria?
Ben jij enthousiast geworden over deze unieke functie? Solliciteer dan direct! We kijken uit naar jouw reactie!
Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Bart via onderstaande gegevens of reageer op de vacature.

Tel 06-24515785
Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in