+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Functioneel Beheerder AFAS Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HilverZorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.418 - € 4.906 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als AFAS-beheerder bij HilverZorg speel je een belangrijke rol in het operationeel houden en verbeteren van het AFAS-systeem. Je helpt gebruikers, lost problemen op en werkt aan het optimaliseren van processen. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt voor een goede werking van de applicatie. Bijzonder is dat je de kans krijgt om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ook zijn er leuke extra s zoals een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om een leasefiets te krijgen. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent een gedreven functioneel applicatiebeheerder en op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Hou je ervan om je enerzijds bezig te houden met het operationeel houden van de bedrijfsapplicaties en anderzijds een rol te spelen in applicatie gerelateerde verandertrajecten en projecten? Dan is HilverZorg op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als AFAS-beheerder bij HilverZorg speel je een cruciale rol in het efficiënt inrichten, beheren en onderhouden van het AFAS-systeem. Je draagt eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, het beheer en de optimalisatie van AFAS, waarbij je je toespitst op specifieke domeinen zoals HR, inkoop, logistiek en financiële processen. Je expertise concentreert zich met name op de ERP-aspecten van deze applicatie. Verder:

  • Jij zorgt er met jouw kennis voor dat de gebruikers de applicatie goed kunnen gebruiken. Als er incidenten zijn, weet jij snel en adequaat te handelen en mogelijke oplossingen in te zetten;
  • Draag eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, het beheer en de optimalisatie van AFAS, met expertise voornamelijk gericht op de ERP-aspecten van deze applicatie;
  • Leg gemakkelijk contact als brug tussen de organisatie en ICT, waarbij je van onschatbare waarde bent voor het optimaliseren van systemen en applicaties;
  • Los incidenten adequaat op en bied ondersteuning aan gebruikers, terwijl je organisatorische processen en behoeften analyseert en vertaalt naar functionele oplossingen binnen AFAS;
  • Ontwikkel en implementeer rapportages, dashboards en workflows, verzorg documentatie, instructies en trainingen voor gebruikers, en initieer verbetermogelijkheden in het gebruik en de functionaliteit van AFAS, in nauwe samenwerking met de ICT-afdeling en externe leveranciers.

Je bent niet zomaar een schakel tussen IT-systemen, gebruikers en applicaties. Jij bent de sleutel tot het optimaliseren van onze systemen en applicaties als AFAS.


Wat breng je mee?

Jij bent een medewerker die graag met anderen samenwerkt en de sfeer goed wil houden. Met een proactieve houding, klantgerichtheid en overtuigingskracht ben jij de ideale kandidaat. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om snel complexe processen te doorgronden en anderen te inspireren om gezamenlijk oplossingen te vinden. Of het nu gaat om interne klanten, leveranciers/ontwikkelaars of collega’s, samenwerken zit in jouw DNA. Je bent een snelle, logische denker en je kunt je moeiteloos op verschillende niveaus bewegen. Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden weet je anderen mee te nemen in het proces en verbanden te leggen tussen verschillende vragen en problemen. Je ziet verbanden tussen verschillende vragen en problemen en je bent leergierig, denkt graag in oplossingen en pakt projecten zelfstandig op. Verder:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van informatiemanagement, bedrijfskunde of vergelijkbaar diploma in de pocket. (of MBO+ met enkele jaren relevante werkervaring);
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als AFAS beheerder of functioneel beheerder van een vergelijkbaar systeem;
  • Je hebt kennis van en ervaring met de modules HRM, Payroll, InSite en OutSite van AFAS;
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector en de processen en wet- en regelgeving die daarbij horen;
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en klantgericht;
  • Je kunt zelfstandig en projectmatig werken, maar ook goed samenwerken met verschillende stakeholders;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren in de eerste werkmaand.

Herken je jezelf in bovenstaande en in onze kernwaarden Moedig – Liefdevol – Gastvrij, dan maken we graag kennis met jou.


Wat bieden wij?

Wij realiseren ons dat we nogal wat van je vragen, maar daar zetten wij ook met liefde wat tegenover:

  • Direct een contract voor onbepaald tijd met een proeftijd van 2 maanden;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT 1 maart 2024, FWG 55 tussen € 3.418,94 – € 4.906,49 bruto per maand o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je ervaring;
  • 8% Vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een werkkostenregeling (bv. weekendje weg, een leasefietsplan, laptop/tablet, etc.);
  • Een collectieve zorgverzekering voor jou (en je gezinsleden) met korting.
  • Omdat je nooit klaar bent met leren, krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een mooie werkplek in Hilversum met de allerlekkerste koffie!

Kortom: Het kan bij HilverZorg!


Wie zijn wij?

In ons team van applicatiebeheerders vormen Joyce en Hans de kern, waarbij zij zich toewijden aan andere belangrijke applicaties. Samen met twee gedreven ICT-medewerkers en twee adviseurs die verantwoordelijk zijn voor de overige IT-projecten, vormen wij een dynamisch team. Onze voorman is Christiaan, een Senior Adviseur ICT & Innovatie, die met zijn expertise en leiderschap de koers van het team bepaalt. Hoewel ons hoofdkantoor zich bevindt in de Marathon, zijn wij altijd bereid om naar verschillende locaties te gaan om onze ondersteuning te bieden. Onze flexibiliteit en teamspirit zorgen ervoor dat we altijd klaarstaan om de uitdagingen aan te gaan, waarbij samenwerking en innovatie onze drijvende krachten zijn.

“Het combineren van operationeel beheer met het vormgeven van verandertrajecten en projecten zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Het dynamische karakter van deze rol houdt je werkdag fris en boeiend.”
Christaan van Driel – Senior Adviseur ICT & Innovatie

Als functioneel beheerder Afas werk je doorgaans tijdens reguliere kantooruren op doordeweekse dagen. Echter, in geval van spoed of dringende situaties, verwachten wij dat je even flexibel bent als wij zijn, ook buiten deze uren.

Wij hebben een interview gedaan met Hans, één van onze Functioneel beheerder. Het volledige interview lees je hier.

Jezelf blijven
Jezelf zijn en blijven, daar staat HilverZorg voor. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt met een diversiteit aan medewerkers die inclusief in onze organisatie staan. Of het nu gaat om verschil in leeftijd, achtergrond, geaardheid, arbeidsbeperking of iets anders. Maar ook afwisseling in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten van medewerkers is belangrijk. Want alleen dan kunnen we de zorg, met én voor de bewoners, nog beter aanbieden. Zo kan ook jij Jezelf blijven.

Ontdek dag
Ontdek HilverZorg tijdens de ‘Ontdek HilverZorg’-dag: of je nu een carrièreswitch maakt, terugkeert naar de zorg of nog studeert, iedereen is welkom. Ontmoet onze ambassadeurs van verschillende locaties, HilverzorgThuis en het Flexibel Inzetbaar Team. Verken de mogelijkheden bij onze Academie en bekijk vacatures, van verzorgende tot flexplanner, en vind jouw (leer)baan in één dag. Meld je hier aan voor 30 mei.


Meer informatie

Vragen over de functie functioneel beheerder AFAS? Neem vooral contact op met Kay Schoof of Joy Steenvoorden – Corporate Recruiters, wij staan jou graag te woord. Telefoonnummers: 06 820 11 181 | 06 174 210 42


Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur ons dan jouw cv via de sollicitatiebutton. Als wij net zo enthousiast zijn, dan nodigen we je gelijk uit voor een gesprek. Je hoeft dus niet lang te wachten. Het is mogelijk dat de vacature eerder gesloten wordt, wacht dus niet met reageren.

Belangrijk om te weten: Het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spam box terecht komt! Daarom raden wij je aan dit regelmatig te checken.

Omdat wij jou zelf graag willen bereiken, enthousiasmeren en direct aan willen nemen, werken wij niet samen met bureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in