+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoevelaken.
Laad meer vacatures

Autoschadehersteller (allround) bij AutoHam Autoschade in Hoevelaken Hoevelaken

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AutoHam Autoschade

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AutoHam Autoschade

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Autoschadehersteller / Plaatwerker / Voorbewerker neem je de verantwoordelijkheid voor het demonteren, prepareren en herstellen van diverse auto-onderdelen. Bij AutoHam Autoschade kun je gebruikmaken van een breed scala aan gereedschappen die speciaal voor jou klaarstaan. In deze rol zul je merken dat het werk ongelofelijk gevarieerd is: van snelle kleine reparaties tot complexe situaties waarbij je delen van de auto moet demonteren om ze opnieuw te kunnen herstellen. Het is jouw taak om de omvang van de schade nauwkeurig in te schatten en professioneel te repareren, zodat de klant weer veilig de weg op kan.

Gevraagd

Natuurlijk heb je met succes de opleiding Autoschadehersteller afgerond en bezit je enkele jaren werkervaring op het gebied van plaatwerken, voorbewerken en het monteren en demonteren van onderdelen. Je hanteert een precieze werkwijze en streeft naar een uitstekend eindresultaat. Dankzij je ruime ervaring kun je zelfstandig werken en heb je veel kennis over carrosserieën en materialen. Het zou ook goed zijn als je op de hoogte bent van de nieuwste voertuigsystemen waarin elektronica geïntegreerd is, of bereid bent om hierin verder te ontwikkelen. Bij AutoHam Autoschade maak je deel uit van een klein en gezellig team, waardoor je veel vrijheid hebt in je werkzaamheden. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en een servicegerichte mindset hebt. Ook is het essentieel dat je nauwkeurig werkt, probleemoplossend denkt en oog voor detail hebt.

Aanbod

Je gaat aan de slag in een spannende en afwisselende baan bij een prachtig, groeiend autoschadeherstelbedrijf. Je kunt rekenen op een zeer net salaris en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek. Bovendien biedt AutoHam Autoschade volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. In een aangename werksfeer zal je samenwerken met een enthousiast team, dat regelmatig gezellige bedrijfsuitjes organiseert. Deze functie betreft een fulltime dienstverband.
Het salaris dat je ontvangt als commercieel medewerker wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Bij AutoHam Autoschade staat men altijd klaar om te assisteren bij het herstellen van allerlei soorten autoschade. Of een klant nu een particulier, bedrijfseigenaar of verzekeringnemer is, AutoHam Autoschade zet zich in om hun voertuigen in topconditie te herstellen, ongeacht het type schade. Of het nu gaat om aanrijdingsschade, een onschuldig parkeerdeukje of schade veroorzaakt door hevige stormen of hagel, AutoHam Autoschade is de juiste plek om te zijn.

Het kleine team van ervaren professionals bij AutoHam Autoschade is bedreven in het herstellen van schade aan alle merken personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Of het nu gaat om een kleine deuk of om uitgebreide schade, het team heeft de expertise en de middelen om de voertuigen weer in topconditie te brengen. De toegewijde vakmensen zorgen ervoor dat de auto's er weer als nieuw uitzien en perfect presteren op de weg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in