+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Aebi Schmidt Nederland werk je in de wereld van gladheidsbestrijding en meer. Als Logistiek Medewerker speel je een belangrijke rol. Je begint de dag vroeg en zorgt dat alles klaarstaat voor het transport van materialen. Je werkt met zware onderdelen en houdt van aanpakken. Het is een kans om deel uit te maken van een team dat samenwerkt en het beste in elkaar naar boven haalt. Je krijgt een goed salaris en extra geld voor overuren. Dit is je kans om te schitteren! Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Kou en gladheid? Geen probleem! Jij stuurt de zoutstrooiers er heen.


Logistiek Medewerker

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!


Wat zijn jouw werkzaamheden?

s'Morgens 7:15 uur stap jij door de ingang van Aebi Schmidt om fris te beginnen aan een nieuwe dag. Je legt jouw spullen in jouw persoonlijke kluisje en zorgt dat je voor 7:30 uur omgekleed en wel op de werkplek staat. Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het intern transport van de zware en grote onderdelen. Je pickt de orders, bevoorraad de productielijn en bent een kei met computers omdat jij ook alles in het systeem verwerkt.


Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het fijn als je al wat ervaring hebt opgedaan als magazijnmedewerker. Affiniteit met de technische branche is helemaal mooi meegenomen. Dit is een fulltime functie in dagdienst. Wanneer het druk is kan er besloten worden om in 2 ploegendienst te gaan werken, maar de basis blijft dagdienst. In het hoogseizoen kan er van je gevraagd worden om 9 uur per dag te werken. Om op tijd op je werk te kunnen zijn is het wel handig als je een beetje in de buurt van Holten woont. Heb jij kennis van SAP? Dat is helemaal mooi meegenomen.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt?

Reageer dan snel of Neem voor meer info contact op met Mariska via 0573-250185 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je een kijkje nemen bij Aebi om te zien of het bedrijf bij je past? Neem voor meer info contact op voor een rondleiding, we zijn als Seesing Flex alle ochtenden aanwezig!


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren. Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen.

Wil jij strooien met jouw talent? :

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in