+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.

Monteur Assemblage Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Werk mee aan het bouwen van strooi- en veegmachines! Je gaat aan de slag met gereedschap om de onderdelen in elkaar te zetten. Er is veel variatie in je werk, van monteren tot testen. Als er iets niet lukt, bespreek je dat met je leidinggevende. Ook mag je ideeën geven om het werk beter te maken. Dit is je kans om in een team te werken en actief bij te dragen aan het maken van mooie machines. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de bouw van strooi- en veegmachines. Met behulp van elektrisch- en pneumatisch gereedschap monteer je de verschillende onderdelen. Er zijn verschillende werkzaamheden die je kunt uitvoeren op de assemblage, van het monteren van de bovenbakken tot het aftesten van mechanische samenstellingen.

Je overlegt met de teamleider bij problemen en durft met verbetervoorstellen te komen.



Gevraagd

Omdat je in een team werkt waarin goed samengewerkt moet worden is het belangrijk dat jij beschikt over een flinke dosis teamspirit. Samen werken jullie aan hetzelfde doel. Je kunt tekeningen en orderbonnen lezen. Je hebt minimaal een technische opleiding niveau 3 afgerond en bent bereid om een niveau 4 diploma te behalen. Het is een pre als je kennis hebt van pneumatiek/hydrauliek.

Daarnaast is technisch inzicht en ervaring met sleutelen belangrijk! Je werkt nauwkeurig en presteert goed onder druk; er moeten natuurlijk wel voldoende strooiers en veegmachines gebouwd worden. De reguliere werktijden zijn van 7:30 uur tot 16:15 uur. In het hoogseizoen kan er van je gevraagd worden om 9 uur per dag te werken.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of Neem voor meer info contact op met Jill of Ramon via 0573-250185 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je een keer langskomen voor een rondleiding om te zien of het bedrijf en de werkzaamheden bij je passen, dat kan! We zijn van Seesing Flex elke ochtend aanwezig, Neem voor meer info contact op voor een afspraak!


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 3.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek.Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in