+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vorden.

Monteur Assemblage in Vorden Vorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken in de wereld van metaalbewerking en maak het verschil als Monteur. Bij ons, een toonaangevend bedrijf, werk je aan unieke projecten en maak je deel uit van een team dat staat voor kwaliteit en innovatie. We zoeken mensen die van techniek houden en graag met metaal werken. Ervaring is mooi meegenomen, maar we leren je ook graag alles. Je krijgt de kans om te groeien, met goede extra s zoals een pensioenregeling en persoonlijke ontwikkeling. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature medewerker metaalbewerking in Vorden Bruto € 2800 – € 3200

Wil jij een belangrijke rol vervullen binnen de innoverende wereld van metaalbewerking? Ontdek de mogelijkheid om als Monteur bij onze vooruitstrevende onderneming in Vorden een verschil te maken!


Wat ga je doen?

Als belangrijke speler in ons team speel je een sleutelrol in het maken van onder andere geluidgedempte omkastingen, afval inzamelsystemen, en straatmeubilair. Je verantwoordelijkheden omvatten het assembleren van producten en werken aan maatwerk projecten, waarbij je gebruik maakt van onze geautomatiseerde en precieze productieprocessen door middel van verschillende metaalbewerkingstechnieken. Altijd volgens de Achterhoekse kwaliteit! 


Wie zijn wij?

Wij zijn dé innovatieve specialist in metaalbewerking gevestigd in Vorden. Wij produceren niet alleen unieke en duurzame producten maar zijn ook toeleverancier van klantspecifieke halffabrikaten. Bij ons staat ontwikkeling, engineering en precisie centraal. We streven ernaar om samen met onze klanten en werknemers hoogwaardige en concurrerende producten te ontwikkelen, waarbij onze focus ligt op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.


Wat vragen we van jou?

Wij zoeken gemotiveerde mensen die blij worden van techniek en metaalbewerking. Ervaring in de metaalindustrie is een pluspunt, maar een leergierige instelling is net zo belangrijk. We waarderen nauwkeurigheid, teamwork en een proactieve houding en bieden uitgebreide training en ontwikkelingskansen aan onze medewerkers.


Wat bieden we jou?
  • Contract: Een fulltime baan met mogelijkheid tot vast dienstverband.
  • Salaris: Een bruto maandsalaris van €2800 tot €3200, afhankelijk van ervaring, inclusief uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein metaal.
  • Vakantiedagen: Genoeg vakantiedagen om werk en privé in balans te houden.
  • Extra’s: Onder andere een pensioenregeling, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, en een dynamische werkomgeving waar innovatie voorop staat.
Word jij onze nieuwe collega?

Bij ons zoek je meer dan een baan; je krijgt een carrière in de metaalbewerkingsindustrie waar je blij van word. We bieden flexibiliteit, een kans om te groeien binnen het bedrijf, en de mogelijkheid om te werken aan projecten die ertoe doen. 

Stuur je sollicitatie in, we kijken uit naar je reactie en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen ons bedrijf!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in