+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.

Junior Projectmanager Geluid- / Bouwfysica bij een informeel Ingenieursbureau Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van bouwakoestiek en bouwfysica bij een informeel ingenieursbureau dat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal stelt. Werk aan uitdagende projecten in diverse sectoren, van pretparken tot grote bedrijven, door heel Nederland. Je voert metingen uit, analyseert geluidsdata en geeft advies aan klanten. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je (bijna) een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde en heb je affiniteit met bouwakoestiek of bouwfysica? Wil je aan het werk bij een organisatie die veel aandacht besteedt aan jou persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit informele ingenieursbureau uit regio Holten op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief in de dienstverlening die zich richt op advisering over bouwlawaai, weg- en railverkeerslawaai, industrie- en horecalawaai, bouwakoestiek en laagfrequent geluid. Binnen deze verschillende specialisaties is er binnen dit bedrijf de mogelijkheid om binnen deze specialisaties de verdieping op te zoeken. Het team van dit bedrijf bestaat uit c.a. 20 professionals verdeeld over 3 verschillende teams. Iedere team heeft daarbij zijn eigen specialisatie. Dit zijn allen fijne collega’s waar je mee kunt sparren en die voldoende ondersteuning kunnen bieden.

Wat ga je doen?
Als Junior Projectmanager Geluid- / Bouwfysica ga jij je bezig houden met een divers takenpakket voor projecten door heel Nederland. Daarbij zal je betrokken zijn bij uitdagende projecten in de nieuwbouw, verbouw en utiliteit. Hierdoor komt je op ontzettend leuke plekken, denk aan: pretparken, evenementen, bouwterreinen en grote bedrijven. Voor jouw klanten zal je met jouw meetapparatuur namelijk metingen uit gaan voeren. Dit kan variëren tussen bouwlawaai, weg- en railverkeerslawaai, industrie- en horecalawaai, bouwakoestiek en laagfrequent geluid. Op basis daarvan maak je een gedegen analyses en advies. Daaropvolgend breng jij jouw bevindingen en adviezen uit naar de klant. Niet alleen in de opstartfase, maar gedurende het hele project blijf jij dus het contactpersoon voor deze partijen. Hierdoor is het aangaan en opbouwen van een goede relatie met de opdrachtgever wel zo belangrijk. Als Young professional krijg je bij deze organisatie veel ruimte om te leren. Werkervaring in de wereld van geluid is dus niet vereist zolang je maar gemotiveerd bent om te leren!

Vereisten
  • Je bent leergierig; 
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je kan goed werken in teamverband;
  • Je hebt affiniteit met de geluid-sector;  
  • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde.
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in