+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een elektromonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf in de regio Hoofddorp? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! We zijn op zoek naar een gemotiveerde elektromonteur om ons team te versterken. Ben jij die gemotiveerde elektromonteur? Neem dan contact op met ons!


Organisatie

Onze organisatie is een dynamisch bedrijf gevestigd in Hoofddorp dat zich richt op elektrotechniek en installatietechniek. Wij werken aan verschillende projecten in de regio en streven naar kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Bij ons staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal en we bieden daarom diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We zijn een snelgroeiend bedrijf met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. We werken aan uitdagende projecten in verschillende sectoren, zoals de bouw, zorg, industrie en infrastructuur. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, waardoor we een gevarieerde klantenkring hebben. We vinden het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche en investeren daarom in moderne apparatuur en gereedschappen. Zo kunnen we onze klanten de beste service bieden en werken we efficiënter en veiliger. Als bedrijf hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewust werken. We werken met duurzame materialen en oplossingen en zorgen ervoor dat we zo min mogelijk afval produceren. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.


Functie

Als elektromonteur bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur. Je werkt aan verschillende projecten zoals nieuwbouw, renovatie, en utiliteitsbouw. Je werkt samen met andere collega's en rapporteert aan de projectleider. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en oplossingsgericht denkt.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek niveau 3 of hoger;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur;
  • Ervaring met het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur;
  • In bezit van VCA-certificaat;
  • Kennis van NEN 3140 en NEN 1010 normen;
  • Rijbewijs B.
Aanbod

Wij bieden een aantrekkelijk aanbod voor de functie als elektromonteur in ons bedrijf in de regio Hoofddorp. We zijn op zoek naar een gemotiveerde elektromonteur die ons team komt versterken. Als elektromonteur bij ons bedrijf kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je werkt aan verschillende projecten in de regio. Wij bieden een fulltime baan met een zeer goed salaris. Naast een goed salaris, bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor trainingen en opleidingen. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en groeien binnen ons bedrijf. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in een bepaald vakgebied. Daarnaast bieden wij een prettige werkomgeving met moderne apparatuur en gereedschappen. Bij ons krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën en materialen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers veilig en gezond kunnen werken. Daarom bieden wij goede arbeidsomstandigheden en veiligheidsmaatregelen.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in