+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Planner & Traffic Reclame Coördinator * Puzzelen * Regelen * Backoffice Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

Planner & Traffic Reclame Coördinator; Wil jij alles achter de schermen tot in de puntjes regelen? Vind je het een uitdaging om de wijzigende prioriteiten aan te passen in de planning en te schakelen met jouw collega’s van andere afdelingen? Dan is de rol van Planner & Traffic Reclame Coördinator jouw baan! Dagelijks puzzelen, zodat je de optimale planning creëert, dat is jouw doel! Je werkt met verschillende systemen om de planningen rond te krijgen. Zonder de samenwerking met de verschillende interne afdelingen kan jij je werk niet doen. Ook onderhoud je contact met de verschillende partners die in de operatie (logistiek & drukwerk) werkzaam zijn. Vanuit jouw signaalfunctie communiceer je bijzonderheden naar de interne organisatie, zodat direct gehandeld kan worden! Een administratieve, organisatorische rol waarbij je werkt in een omgeving waar verandering de enige constante is en er gewerkt wordt met deadlines. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden, neem je ook deel aan bedrijf brede, internationale projecten. Een mooi voorbeeld is het internationaal project ‘Duurzaamheid’. Kortom een rol waar je je zeker niet gaat vervelen!
Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Gevraagd

Planner & Traffic Reclame Coördinator: Opleiding is niet van belang, administratief, organisatie- en communicatietalent des te meer! Je hebt bijvoorbeeld gewerkt: in een binnendienstfunctie, officemanager, sales support (en je wilt geen sales meer), coördinator, planner in een andere branche, etc.. Maar ook als je een geheel andere achtergrond hebt en je wilt een volgende stap maken in jouw loopbaan, aarzel niet om te reageren!
Puzzelen vind je leuk! Je bent accuraat, gestructureerd en hebt oog voor detail. In je werk ben je pragmatisch en denk je altijd na over de consequenties van jouw handelen. Hierdoor ben je alert en voorzie/ voorkom jij toekomstige uitdagingen. Je hebt een professionele werkhouding en bent natuurlijk een leuke collega!  Je vindt het leuk om alles te regelen en beschikt dus ook over goede communicatieve vaardigheden. De Nederlandse taal beheers je goed, daarnaast ben je niet bang om in het Engels te communiceren met jouw internationale collega’s. Je kunt goed omgaan met deadlines en raakt niet snel in paniek. Jouw computervaardigheden zij goed. Nieuwe software maak je je snel eigen. Als je werkt ben je graag gefocust en vindt het fijn om met een grote diversiteit aan mensen/ persoonlijkheden samen te werken. Het allerbelangrijkste is toch wel dat je blij wordt van de functie omschrijving en niet kan wachten om meer over de vacature te weten te komen! Ik vertel je graag meer!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Planner & Traffic Reclame Coördinator ; jouw werk is direct zichtbaar in de geweldige en succesvolle reclamecampagnes. Geen dag is hetzelfde! Je hebt een zeer afwisselende functie, waarbij je met je team veel vrijheden hebt. De organisatie biedt een mooie balans thuiswerken – kantoor. Er wordt 50% vanuit huis gewerkt. Eerlijkheid, directheid en openheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Iedereen kan echt zichzelf zijn! De organisatie biedt een passend salaris van circa € 2.400,-- tot € 2.800,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn moderne secundaire arbeidsvoorwaarden onderdeel van het pakket, waaronder 28 vakantiedagen, pensioen, reiskosten o.b.v. OV en vele mogelijkheden (internationale Campus) tot persoonlijke ontwikkeling . Je werkt in een jong team, waar naast hard werken ook ‘gezelligheid’ belangrijk is.  De maandelijkse borrel en de 3 maandelijkse meet-ups op ludieke locaties zijn ook altijd goed bezocht & gezellig!
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de reclame / media branche, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. In Nederland werk je vanuit een mooi kantoorpand in een klein hecht team; je kent al je collega’s! Ook werk je internationaal samen met collega’s uit andere landen. Zij biedt mooie ontwikkelmogelijkheden! Zo is er ook de mogelijkheid om tezamen met internationale collega’s op de buitenlandse Campus je te ontwikkelen. Klantgerichtheid & collegialiteit staat er als vanzelfsprekend centraal. Er heerst een informele sfeer en uitstraling. Andere woorden die de werksfeer het best omschrijven zijn: no nonsens, teamspirit,  gezelligheid, een mooie balans hard werken en lol. Collega’s waar je op kunt bouwen en die je kunt vertrouwen! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in