+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die verantwoordelijk zal zijn voor het tijdig verzamelen en gereedmaken van orders voor verschillende projecten en klanten. Deze rol omvat ook het nauwkeurig administratief verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast zal je betrokken zijn bij het beheer van de voorraad, waaronder onderdelen, machines, gereedschap en apparatuur. Jouw taken zullen onder meer bestaan uit: Registratie van inkomende en uitgaande goederen Gebruik van pc's en barcode scanners Uitvoeren van diverse magazijn gerelateerde taken Als deze functie jou aanspreekt en je voldoet aan de vereisten, kijken we ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Wij bieden:

Een prominente positie binnen een internationale omgeving. Een uitgebreid assortiment van innovatieve en hoogwaardige producten. Een informele werkcultuur met korte communicatielijnen en een praktische instelling. Een aantrekkelijk salaris dat in lijn is met de markt, inclusief passende arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden voor verdere studie en volop kansen om door te groeien. Je wordt onderdeel van een enthousiaste team in het magazijn en de inkoopafdeling. Als deze beschrijving jou aanspreekt en je enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wij vragen:

Om in aanmerking te komen voor deze functie, is minimaal een MBO-diploma vereist. Je moet bedreven zijn in het gebruik van geautomatiseerde systemen en het scannen van barcodes. Brede ervaring in magazijn- en logistieke taken wordt op prijs gesteld, evenals het bezit van een (reach-)heftruckcertificaat en VCA-certificaat. Het vermogen om zelfstandig, nauwkeurig en gedisciplineerd te werken is essentieel. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is vereist. Klantgerichtheid, een proactieve houding en enig technisch inzicht worden gewaardeerd.

Waar ga je werken:

Je komt te werken in een levendig bedrijf met een organisatie die weinig hiërarchie kent en waar medewerkers veel ruimte hebben, waarbij we actief de groei van onze teamleden ondersteunen door middel van vakgerichte trainingen en cursussen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in