+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Intercedent in Hoofddorp Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.410 - € 3.462 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van intercedent zijn, waar jij de schakel bent tussen bedrijven en talent. Als matchmaker breng je dagelijks opdrachtgevers en kandidaten dichter bij elkaar. Jouw rol is cruciaal in het adviseren en creëren van de juiste omstandigheden voor succes. Geniet van een werkplek in het bruisende centrum, met een team dat jouw groei stimuleert en waar gezelligheid en betrokkenheid voorop staan. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de dynamische wereld van intercedent zijn, waar jij de schakel bent tussen bedrijven en talent. Als intercedent bezoek je wekelijks meerdere bedrijven, spreek je met werkzoekenden, en creëer je de perfecte match. In onze business-to-businessomgeving draait alles om mensen, en jouw rol is cruciaal! Kom bij ons team, en maak het verschil!

Jouw dagelijkse avontuur
Als intercedent ben jij de matchmaker tussen opdrachtgever en kandidaat. Dagelijk breng je hen dichter bij elkaar. Indien nodig adviseer je richting een realistische vraag. Het schaap met vijf poten bestaat immers niet. Met een advies op maat over thema’s als onboarding, opleiden en diversiteit en inclusie, zorg je ervoor dat je met de opdrachtgever de juiste omstandigheden creëert waarin onze kandidaten succesvol kunnen zijn.

Voor de kandidaat ben je werkgever en adviseur, die hen begeleidt naar een duurzame carrière. Elke kandidaat heeft unieke uitdagingen. Een loopbaanvraagstuk, een opleidingsbehoefte of een hulpvraag met betrekking tot financiële problemen: jij zet jouw middelen in om de kandidaat te ondersteunen. Jouw doel is een succesvolle, langdurige samenwerking en dat begint met een goede dienstverlening.

De rol van intercedent bij PDZ is grenzeloos en alle mogelijkheden opsommen is dan ook niet haalbaar.  Jij kunt de focus leggen op taken die bij jou en jouw ambitie passen. Zo komen jouw talenten volledig tot recht!

Jouw Sleutel tot Succes: Waardevolle Eigenschappen die Echt Tellen
Om jouw carriere als intercedent bij PDZ tot bloei te brengen, zijn de volgende eigenschappen van onschatbare waarde. Bij ons kan je deze volop door ontwikkelen.

  • Je hebt oprecht belangstelling voor anderen, in dit geval klant, kandidaat en samenwerkingspartners. Hierdoor leg jij makkelijk contact en haal jij veel informatie uit het gesprek.
  • Het achterhalen van de klantvraag en het bieden van een goede oplossing zie jij als een uitdagende puzzel die je niet weg kunt leggen tot hij af is. Jij wilt daarbij de verwachting van de klant overtreffen!
  • Jij zet de klantvraag of signalen die je oppikt in de markt om naar concrete en uitvoerbare doelen. Je kunt de uitvoering daarvan goed organiseren en kiest de juiste prioriteiten.
  • Wanneer je een goed idee bij een projectgroep inbrengt, iets wilt uitleggen aan een kandidaat, of onze organisatie presenteert aan een klant, in uiteenlopende situaties lukt het jou de informatie helder over te brengen op een manier die aansluit bij de ontvanger.
  • Jij kijkt regelmatig kritisch naar jouw eigen handelen en resultaat. Je gebruikt feedback en inzichten om het de volgende keer beter te doen of in te zien dat je nog iets wilt leren.

Over de vestiging
Je komt te werken in onze vestiging aan de Kruisweg in Hoofddorp. Midden in het centrum! Hier lonken de leuke barretjes, eettentjes en winkels. Altijd iets te zien of te doen en reken maar op veel spontane inloop van kandidaten. Zij verrassen ons iedere dag weer.

Deel uitmaken van team Hoofddorp betekent werken met collega's die jou motiveren en met jou willen groeien. Binnen dit team vind je gezelligheid maar ook betrokkenheid. Dit team werkt graag met elkaar op locatie, maar mocht het een keer handiger zijn om thuis te werken? Dan kan dat ook. Wekelijks wordt afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Maar ook op andere momenten is er vaak reden voor een taartje of een gezellige lunch. Want jouw verjaardag, of een succesvolle bemiddeling van een kandidaat moet natuurlijk ook gevierd worden! En gewoon vieren dat het dinsdag is, kan ook heel leuk zijn en is helemaal niet raar!


Over het bedrijf

PDZ streeft naar een krachtige arbeidsmarkt waarin iedereen succesvol is. Wij willen opdrachtgevers helpen en wij willen mensen helpen. Dat doen we door te zorgen voor de beste match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Daar is een persoonlijke aanpak en persoonlijke aandacht voor nodig. We zetten ons in voor duurzame loopbanen, eerlijk werkgeverschap en een inclusieve werkomgeving bij onze opdrachtgevers en voor onze kandidaten 

PDZ is onderdeel van STAN Partners. STAN Partners heeft meerdere dochterondernemingen in de arbeidsbemiddeling en bestaat in totaal uit ongeveer 170 medewerkers verdeeld over de werkmaatschappijen. Samen zijn we een enthousiaste club mensen. We hebben onze PDZ-medewerkers gevraagd wat zij het meest waarderen aan ons bedrijf: Samenwerken met leuke mensen, en het inzetten van hun vaardigheden op de juiste manier.


Wat wij vragen

Je herkent jezelf in de functieomschrijving. Je ziet jezelf als die professionele adviseur die graag succesvol wil zijn. Ervaring in onze branche is niet nodig, als jij de juiste competenties hebt, dan helpen wij jou met de rest.

Daarnaast: 

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bezit over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je voelt je betrokken bij Hoofddorp en omgeving;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B;
  • Je bent commercieel gedreven.
Wat wij bieden
  • Uitdagende en impactvolle rol: Jij bent een belangrijke schakel in ons succesverhaal en jouw competenties zijn van onschatbare waarde;
  • Ondersteuning en groei: Wij geloven in jouw ambitie. Daarom bieden we je coaching, opleidingen en trainingen om jouw potentieel te ontwikkelen en te benutten;
  • Werk-Privébalans: Zodat jij ook kunt genieten van het leven buiten je werkuren. Overwerken daar doen wij niet aan en heb je een keer een privéafspraak dan kan je makkelijk je agenda aanpassen;
  • Salaris: Je kunt rekenen op een salaris tussen €2410 - €3462 bruto per maand o.b.v. 40 uur. Jouw ontwikkeling kan jou naar de volgende schaal brengen;
  • Persoonlijk keuzebudget: 5% extra salaris dat je kunt gebruiken voor persoonlijke doelen zoals extra verlof, vitaliteit of een financiële buffer;
  • Doorgroeimogelijkheden: Jouw groei stopt hier niet. Er zijn kansen om door te groeien naar senior intercedent en vestigingsmanager;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden: Profiteer van voordelen zoals 25 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in