+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Intercedent Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van arbeidsbemiddeling met een veelzijdige rol bij Randstad, waar je de brug vormt tussen bedrijven en kandidaten. Geniet van een aantrekkelijk salaris, bonussen, een unieke aandelenregeling, en een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Met een uitgebreid inwerktraject en een persoonlijk benefit budget, biedt deze positie niet alleen een carrière maar een kans om dagelijks impact te maken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarbij je de kans krijgt om diverse bedrijven te ontdekken en te onderzoeken of je daar mee kunt samenwerken? Het team van Randstad in Leiden is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega intercedent. Als jij interesse hebt in arbeidsbemiddeling, dan is dit de perfecte kans voor jou. Lees snel verder voor meer informatie!


wat ga je doen?

In de regio Leiden, Katwijk en de bollenstreek liggen volop kansen, en jij gaat daar als intercedent laten zien wat Randstad te bieden heeft! In deze rol leer je met jouw commerciële vaardigheden potentiële klanten aan Randstad te binden. Wat doe je als een bedrijf in de dienstverlening vertrouwt? Ze helpen bij het vinden van goed personeel, en het liefst ook nog snel. Dit is een uitdaging waar veel bedrijven mee kampen, maar gelukkig ben jij er.

Als intercedent laat je directies en HR-managers van interessante organisaties in de regio zien hoe Randstad kan ondersteunen. Je neemt hun vacatures van A tot Z uit handen, waardoor je niet alleen hun personeelstekort oplost, maar ook dagelijks mensen helpt aan een mooie baan.

Heb je de juiste mensen gevonden? Dan bereid je ze goed voor op hun gesprek bij de klant, want het is natuurlijk belangrijk dat het klikt. Zodra jouw kandidaten zijn aangenomen, blijf jij ook hun HR-contactpersoon en neem je taken op je zoals verloning, verzuimgesprekken, ontwikkelingsgesprekken en HR-administratie. Jouw hoofddoel: het tot stand brengen van langdurige samenwerkingen tussen de klant en de talent, tussen het talent en Randstad, en tussen Randstad en de klant. Win, win win dus!


waar werk je?

De acquisitie doe je vanachter je bureau op de vestiging in Leiden maar zodra jij een afspraak hebt gepland spring jij je auto in om op pad te gaan! Nieuwe klanten voor je winnen lukt nog altijd het best als ze jou in de ogen kunnen aankijken. Je zit dus regelmatig om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten. Het is aan jou om hun HR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen.


met wie werk je samen?

In de eerste plaats werk je nauw samen met je directe collega-intercedent, Ingrid. Maar omdat je verschillende rollen vervult, werk je ook intensief samen met diverse collega's binnen Randstad, zoals andere intercedenten, recruiters en jouw operationeel manager, Linda. Daarnaast sta je ook heel dicht bij je klanten en onderhoud je voortdurend nauw contact met hen.


over jou
  • Hbo werk- en denkniveau;

  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week;

  • Je hebt rijbewijs en een eigen auto;

  • Gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, de flexwerker én Randstad;

  • Het lijkt jou leuk om sales te leren (of je hebt die ervaring al);

  • Overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten;

  • Jij gaat goed op een 360 graden rol waarbij je veel verschillende werkzaamheden hebt.



waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.


dit bieden we jou
  • een bruto maandsalaris tussen € 2550,- en € 3000,- afhankelijk van je ervaring, daarna kun jij nog verder groeien in salaris;

  • interessante bonussen: per kwartaal een werving & selectie bonus o.b.v. van je geboekte fee’s en twee keer per jaar een Randstad bonus o.b.v. behaalde resultaten;

  • een interessante aandelenregeling waarbij jouw Randstad aandelen voor jou worden verdubbeld!;

  • boeiend inwerktraject, ruim aanbod aan opleidingen en veel doorgroeimogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen, 8,5% vakantiegeld plus een benefit budget van 3,84% dat je naar eigen inzicht mag besteden, je hebt o.a. de optie om dit maandelijks te laten uitbetalen, of extra vakantiedagen, tablet, fiets of sport abonnement aan te schaffen

  • telefoon abonnement (voice- en data, wereldwijd) dat je ook privé mag gebruiken en eens per twee jaar een bijdrage van € 225,- om een smartphone aan te schaffen.

word onze nieuwe intercedent

Help jij onze klanten aan de beste flexwerkers en draag je zo bij aan succesvolle samenwerkingen? Neem voor meer info contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Niels van der Zwet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. , of met jouw toekomstige manager Linda van Hooidonk, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in