+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Intercedent Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van werk als intercedent bij ons technisch label in de regio Rotterdam. Je gaat elke dag in gesprek met mensen die hun carriere willen starten of een boost geven. Je hoeft geen technische kennis te hebben, maar wel nieuwsgierig zijn. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste match te maken. Werk met een gezellig en gemotiveerd team. We bieden een goed salaris, een tof onboarding traject, en veel kansen om te groeien. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als intercedent bij Tempo-Team, stap je in de wereld van werk! Elke dag krijg je de kans om in gesprek te gaan met mensen die hun carrière willen starten / een boost geven in de techniek, en dankzij jou kunnen ze die eerste werkdag met vol vertrouwen tegemoet zien!

Voor ons technisch label, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de regio Rotterdam. Een functie met veel vrijheid, waarin je dagelijks in gesprek bent met kandidaten en klanten. Jouw doel: de beste match maken en de kandidaat de leukste baan bieden. Technische kennis? Nee hoor, niet nodig, maar je bent wel oprecht nieuwsgierig en wil het wel leren snappen.



Wie zijn wij?

Wij richten ons op de bemiddeling van technische vakmensen. Deze vakmensen zijn schaars, daarom werken we altijd vanuit de kandidaat. Voor hen zoeken wij de best passende baan. Het technisch label van Tempo-Team is actief binnen de sectoren: metaal, elektro-, energie- en installatietechniek, onderhoud, scheepsbouw, offshore en overslag. Voor ons team in het Zuid-Westen van het land, zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor het werkveld Procestechniek. Mega interessant, je kan hierbij denken aan profielen zoals operators in o.a. de foodsector.



Jouw baan als intercedent

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan. Jij gaat naar opdrachtgevers om relaties te onderhouden. Je maakt je sterk voor een goede invulling van vacatures en voert gesprekken met kandidaten. Doordat je weet wat er speelt in de wereld van werk, zien bedrijven jou als een echte sparringpartner. Jouw thuisbasis is team Otter-Westelaken in het Zuid-Westen, zij werken vanuit de omgeving Rotterdam maar je kunt eigenlijk op alle Tempo-Team vestigingen in de regio werken! Een gezellig en gemotiveerd team, waarin je veel samenwerkt, onder leiding van je manager Gizem. Je bent bezig met:

  • Werven van nieuwe kandidaten en begeleid je ze op weg naar én tijdens hun (nieuwe) baan;
  • Prioriteiten leren stellen. Je bent ondernemer op je eigen vestiging;
  • Een stukje sales. Over het algemeen ligt jouw focus op recruitment, maar ben je ook inzetbaar voor de sales;
  • Blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma. 

Werkgeluk, dat is wat je van ons krijgt

  • Een salaris van €2550,- tot €3300,- bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring) met de mogelijkheid om binnen een jaar een stap te maken;
  • Een tof onboarding traject
  • Doorgroeimogelijkheden en ruim trainingsaanbod waar je in kunt zwemmen of mogelijkheid om cursussen te volgen bij NCOI;
  • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor het leven;
  • Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;
  • De leukste collega’s die altijd voor je klaarstaan en je verder helpen in je groei.

Wat zoeken wij?


Een gedreven collega, die niet bang is om deze uitdaging aan te gaan. Iemand die elke dag met veel energie en positiviteit aan de slag gaat. Je laat je niet uit het veld slaan en bent een stevige gesprekspartner. Je aast op het behalen van je doelen en gaat hier vol voor. Verder:
  • heb jij hbo werk- en denkniveau (MBO 4 is ook bespreekbaar);
  • heb jij werkervaring in een commerciële functie;
  • heb jij interesse/affiniteit in de technische branche;
  • ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • ben jij in bezit van rijbewijs B en een auto

Ben jij onze nieuwe intercedent?

Zie jij jezelf al aan het werk? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of app Marcus Oosterlee, Talent Acquisition Specialist, via M +31 (0)6 20 77 15 05

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in