+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Account Intercedent Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Werk mee aan jouw toekomst en die van anderen! We zoeken teamleden die voor grote klanten in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht kantoorpersoneel vinden. Je werkt deels op kantoor, deels thuis en deels bij de klant. Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor goede matches. Bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren. We zijn een energiek team dat samenwerken belangrijk vindt. Plus, je krijgt een budget om flexibel te besteden en kansen op bonussen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Werk jij graag aan jouw eigen toekomst én de toekomst van anderen? Voor onze Accountunit in Dordrecht zijn wij op zoek 2 nieuwe collega's voor de functie van Account Intercedent. In deze rol sta je opgesteld voor alle gemeenten binnen de Drechtsteden.

Voor de klant en uitzendkrachten, ben jij het aanspreekpunt. Jullie werken gemiddeld 2 dagen per week vanuit onze vestiging in Dordrecht, 1 dag vanuit huis en de overige dagen ben je bij de klant om advies te geven en te kijken hoe het met de uitzendkrachten gaat! Het is aan jou en je collega’s om de wensen van beide partijen bij elkaar te brengen en de beste matches te maken! Leuker kun je het toch niet maken?


Zo ziet jouw functie eruit

Jouw primaire taak is het invullen van vacatures (voor kantoorpersoneel, van receptionist, secretaresse tot aan een commercieel medewerker binnendienst) bij alle gemeenten binnen de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam) inclusief Sociale Dienst Drechtsteden, GGD en Veilig Thuis.Samen met jouw collega zorg je ervoor dat de dienstverlening staat als een huis! Met regelmaat ben je in gesprek over de dienstverlening en bespreek je vacatures met teamleiders, ga je actief op zoek naar kandidaten binnen én buiten je netwerk, voer je intakegesprekken en stel je kandidaten voor aan de klant. Klikt het? Dan zorg je ook voor contracten en inwerktrajecten. Jullie houden altijd de ontwikkelingen in de markt van de klant in het oog, zodat Tempo-Team iedere keer nóg beter van dienst kan zijn.

Als Account Intercedent ..

  • ben je betrokken bij je flexwerkers: je begeleidt ze en voert evaluatiegesprekken;

  • ben je met jouw commerciële blik gericht op een succesvolle samenwerking met de klant: je bent gefocust op resultaat en gaat recht op je doel af;

  • weet je wat er bij de klant speelt en stel je proactief de juiste kandidaten voor;

  • krijg je de kans om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma.

Waarom Tempo-Team? 

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn? Als een jonge, energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!


Voor wat, hoort wat!
  • Competitief salaris: Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3900,- (Einde schaal 7, als senior). 

  • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Wij bieden jou, in de rol van Intercedent talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

  • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

  • Een benefit budget van 12,347%, oftewel tussen de 314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden bovenop het salaris. Het is onder andere te besteden aan extra vakantiedagen, sparen of sport-en opleidingsmogelijkheden.

  • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en de mogelijkheid om aandelen te verwerven.

  • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij

Als Account Intercedent bij Tempo-Team gaan wij voor dé 8+ beleving, namelijk werkplezier! Dit geldt voor zowel de flexwerker, klant en jij als medewerker. Daarnaast kan jij je ook vinden in het volgende: 

  • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (en haalt onze hbo capaciteitentest);

  • Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar;

  • Jij bent in het bezit van een auto, want bent regelmatig te vinden op verschillende locaties van onze klanten;

  • Je bezit over een pro actieve werkhouding. Pro actief kandidaten searchen en aanbieden bij jouw bestaande klanten is enorm belangrijk. Jij ziet kansen en wil de concurrentie voor zijn;

  • Een relatiebeheerder pur sang! In deze functie werk je voor een aantal grote bestaande klanten, aan jou de taak om te zorgen dat ze tevreden blijven over de dienstverlenging van Tempo Team;

  • Representatief, een positieve mindset en een doorpakker. Jij bent iemand die een stap extra wil zetten en in het teambelang denkt.

Ben jij onze nieuwe collega? 

Zie jij jezelf al aan het werk als Account Intercedent bij Tempo-Team? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Sanne Vink, Talent Acquisition Specialist via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 81333858.

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in